vidím, že tahle diskuze opravdu žije :P
a ještě k tomu samí flowerstikaři
kolik klidí zde se věnuje více i devilstickům?
jinak, malý hint:
[ Juggling Heroes 5.-7.7.2013 @ Free-d-bar Mlékojedy / partyparty / 5.7.2013 / CR - Stredocesky kraj - Free-d-bar ]
Ohledně jolleysticku - devilstick competition jsem byl pověřen Tuleňem jeho organizací. Jardák mi zde zvířil chmury, že se nenajde vhodný počet lidí (min 4). Je pravda, že při pokusu zorganizovat joleystick na freeze festu před dvěma lety jsem pohořel, sehnal jsem (sic!) jen tři lidi a to z toho jsem byl jden já, druhý byl kamarád, který se mnou pořádal evilstick workshop na freezu...
Zvláštní je, že v malém 50-tisícovém městě Jablonec nad Nisou jsem úspěšně pořádal 2 joleystickové turnaje (které jsem oba vyhrál, samozřejmě .) Možno zkouknout zde:
http://cedric.rajce.idnes.cz/Zonglovaci_DIY_workshop_vol.7______15.9.07/
Tak doufám, že se pár lidiček najde, hra je to zábavná a dynamická. Dá se trochu slevit a zkusit dvě kategorie - joleystick s flowerstickem a joleystick s devilstickem. Ale samozřejmě - pouze jedna ruka a jeden handstick. Protože.. To by bylo jinak jako hrát hru Gladiátor a požadovat házení aspoň s jednou kuželkou.
Jinak, aby byla motivace - první cenou v jolleysticku bude 1l láhev Havany. Doufám, že se někdo pokusí překazit mou jasnou myšlenku, že tu láhev si odnesu já .))