• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: To je pravda - Tlustec se aspon kroti, a tak nas muze nadale oblazovat dalsimi dukazy svoji ubohosti. Jsem zvedavej, co prijde dal :)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kadrovat patri k zakladnim dovednostem.

Navic se mi libi Tlustcova posedlost realnymi jmeny, neco podobnyho delal Marnej, ale tomu to slo lip :))))
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: To je dost ubohe! :(
    CICO
    CICO --- ---
    TLUSTEC: ...ty vole, a trapný kádrovák k tomu všemu...) no, myslím soudruhu inženýre, že i ta kariéra předavače informací, kterou jsi tady mimochodem osobně a ochotně napráskal, asi abychom pochopili, že jakožto pionýři toho správného ideologického pohledu na svět máme tu čest s pacientem, který sám sebe považuje za sovětského šachistu, bude co nevidět v prdeli, protože akademická půda má navzdory svým nectnostem jednu nečekanou vlastnost, totiž, že blbec na ni díru do světa stejně nakonec neudělá a skončí tak akorát v Bohnicích
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TLUSTEC: Víc než si myslíš? Takže slogany top09 jsou to co poznamenalo tvoji křehkou psyche:) To je mi líto, chceš si o tom promluvit blíž?
    Každopádně jsi mě šokoval, že mám jméno a příjmení, to jsem skutečně nevěděl - a protože nevycházím mezi lidi a nikoho neznám a nikdo nezná mě, tak jsi skutečně objevil něco velkého a tajného. Jsi frajer a minimálně na měsíc máš kolonku "co jsem dokázal" vyplněnou:)
    Každopádně co se očurávání týká - neřekl bych piedestal a popravdě, jak se tak povídá, tebe bych nepochcal ani kdybys hořel:)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZAPPO: dokazal, vice, nez si myslis.
    jiz nejsi anonymni hajzlik, co ocurava piedestal - ale clovek se jmenem a prijmenim, a ponekud detinskou zabavou v drevarnach a hrani si na elfy. spadl ti hrebinek, petriku.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: krom jineho, ano, jsem proti euthanazii. zrovnatak proti sebevrazdam. smysl zivota neni v jeho zakonceni.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ZAPPO: Dokazal, ze jsi burzoazni zvanil a stvac!

Welcome.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TLUSTEC: Deanonymizace?:)) Jako že tím, že jsi našel na internetu veřejnou fotku ze zábavy, které se věnuju a nijak se za to nestydím jsi něco dokázal?:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Zavedl bych specialni dan z provazu, pro pripad, ze by se nekdo (jiste omylem) obesil a nemoh tak platit dalsich 20 let dane :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    nejak se nam odmlcel ZAPPO. deanonymizace nevoni? ve stadu okopavacu bylo lepe? :P
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    SHEALA: svobodu bezmocne zemrit NECHCI. ona to totiz zadna svoboda neni.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TLUSTEC: jo delas. Osklivejsim, a min svobodnym. Nicmene mam pocit ze se konecne nekam dostavame.

Ti lidi meli alespon nejakou moznost JEjICH volby. Prijde mi, ze z nich delas jeste vetsi chudaky a v podtsate retardy, ktery o svym zivote nebudou mit moznost rozhodovat vubec.

Proto je tak tezky pomahat a doprovazet, protoze, kazdy clovek v pomahajici profesi, podle sve miry empatie, tuhle svobodu bere. Proto sou pak ty socialni baby vyhorely :) Proste ten system na pomoc tu je, ale momentalne je nastavenej tak, ze zachoval moznost delat vlastni rozhodnuti, i s tim rizikem, ze budou z naseho pohledu spatna.
    BONGI
    BONGI --- ---
    CICO: Nebo s nim vyfotit?
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: A aby sis tu mrzkou kapitalistickou mzdu uzil a nemusel sedet na Morani!
    CICO
    CICO --- ---
    SHEALA: obávám se, že tady je ještě místo pro třetí možnost, totiž přesvědčení, že on se skutečně nějaký ten odosobněný systém o toho člověka efektivně postará, poté, co se určitá část z Tlustcem odvedené daně z příjmu či jiného odvodu (o její výši teď nehovořme) komplikovaně přerozdělí k těm správným odborníkům s rukavicemi a odborností...) on by mu ten bezdomovec taky mohl ušpinit tu novou sedačku z IKEA, žeano...))
    SARF
    SARF --- ---
    TLUSTEC: já tušil že jsi převlečenej exponent mezinárodního imperializmu :--)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    jdu tvorit kapitalisticke hodnoty, aby se ten zrudny system jeste chvili udrzel, nez zkolabuje.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: To je pravda, ja take prvorepublikovou situaci nijak nevychvaluji.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    SHEALA: delam svet osklivejsim, vid, kdyz nemuzete popatrit na nebozaky na socialnim dne.... jdete do zadele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam