• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TLUSTEC: to mate doma jiste mnoho rozepri, vzdyt nabozenstvi se za tveho milovaneho komunismu ocitlo na indexu a vubec se s nim nepocitalo.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    otec volilidovce protoze obcas chodi do kostela, a poklada verici za slusne lidi - a svuj lokalni dojem implantoval do kdu-csl.

ale nejak nechapu, zda rozumite psanemu textu - psal jsem o TOP09, nikoliv KDU-CSL.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Za komunistů tady bylo skvěle! Blog - Jiří Hemerle (blog.iDNES.cz)
    http://hemerle.blog.idnes.cz/c/278646/Za-komunistu-tady-bylo-skvele.html
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    A jestli to nekoho premluvilo, tak je debil on a ne Issova s Madlem btw.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: přemluv bábu se snad líbilo jenom id MAREK_PRCHAL
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    IF_: on by to nejaky slusny psychoanalytik urcite dovedl rozklicovat :)
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Tvoje rodina prece leta Kalouska a jeho partu volila, tak co se porad navazis do nas:)?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: top09 vyhrala studentske volby. a ja vas, mile deti, femure, if, admixi a dalsi, vidim, kterak tam tou svou jeste detskou pacickou ten cernoprdelni listek vhazjete, a pak se jdete pobavit nad cool hustym megakrutym klipem premluv babu a zanadavat do oranzove mury.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    nemam kalouska rad. proc? uz jako lidovec mi prisel jako mirne natvrdle kluzke cosi, na co by si mel nekdo posvitit. a pak uz jsem jen zasnul, co je tento slizoun schopny ustat.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Koukam ze Tlustec je tady nejvetsi kalouskuv fanda, podle cetnosti prispevku ...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    boj proti korupci! budeme si muset vsichni utahnout opasky, abychiom nedopadli jako Recko, a doufat, ze to tahle rozumna vlada dokaze napravit, jde o budoucnost nasich deti, premluv babu!

Zprávy | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/TOP-09-je-obycejna-strana-zapojena-do-korupce-pise-politolog-238728
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    nejlepsi mezigalakticky ministr financi, rozpoctove odpovedny, odvazny a pravdomluvny. a knize miroslav na koni - je to on?
    "Já o žádné schůzce absolutně nic nevím a přiznám se, že mě tyto policejní provokace už hodně zlobí. Všimněte si jak je to napsáno. Někdo se sešel s někým, nikdo neví kdo s kým, ale figuruje tam výlučně Kalousek, který o té schůzce nemá nejmenší tušení.

Já mohu zakončit jenom tím, že dnes podávám podnět generální inspekci bezpečnostních sborů a dovoluji si vyjádřit silné pochybnosti o objektivitě orgánů činných v trestním řízení," uvádí Miroslav Kalousek

Na přímý dotaz ParlamentníchListů.cz, zda se týdeník Respekt ministra financí před vydáním článku dotazoval na to, zda se schůzka opravdu uskutečnila, či jaké je jeho stanovisko k uváděným zjištěním, Kalousek konstatoval, že nikoliv: „Ne, vůbec, proč by se ptali, nemají potřebu.“

REAKCE ONDŘEJE KUNDRY, redaktora časopisu Respekt:

Vážení kolegové,
    se zájmem jsem si přečetl Váš článek o telefonátu ministra Kalouska, kde tvrdí, že Respekt ho dopředu nekontaktoval a na schůzku se ho neptal. Pro Vaši informaci, s panem ministrem jsem mluvil před publikováním článku dvakrát a opakovaně jsem se ho na schůzku ptal. Ministr ji popřel, v článku ho také na toto téma cituji. Ministr tedy neříká pravdu, když říká, že jsme se ho na to neptali.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: photoshop. nejaky "samozrejmepravicovy" klikac zatouzil dat najevo svou uvedomelost.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Hele ale s tim rathem bezte vazne do prdele :DDD
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    David Rath » List z vězení V: Cesta k bohatství
    http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/david-rath.php?itemid=16890
    IF_
    IF_ --- ---
    Snad mohu při neděli trochu odlehčit...

SHEALA
    SHEALA --- ---