úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZOLTAN
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
letnich : 1 inzerát
sportovni : 4 inzerát
nabízím
Novinář/PRko na sportovni akce o letnich prazdninach
type: brigade-work / one-time job
Shanim jednoduche PRko s novinarskym strevem, ktere mi bude delat reporty z akci a oslovovat media.
Poradam sportovni akce v duchu: www.kozakovchallenge.cz
Jedna se o tri zavody, prvni je 6ti denni v poslednim tydnu v cervenci, dalsi o den kratsi je v prelomovem tydnu cervenec/srpen a treti je vikendovka druhy vikend v srpnu.
V ramci toho schanim cloveka, ktery osetri media na kazdy zavod separatne a zaroven jako jeden celek. Nesestava to z niceho sloziteho a zvladne to student zurnalistiky myslim levou zadni. Dostane pod kridlo 3 akce. Pripravi si media kit ve spolupraci se mnou. Vcas vyjede s tiskovou zpravou, kterou rozesle do vsech sportovnich, regionalnich deniku, zpravodajskych redakci, dovola se do televizi a nabidne jim to... Proste rozsiri zpravu, ze se tahle akce kona a doda jim potrebny material ve forme textu se vsim potrebnym a promo fotkama, ktere k tomu prilozi. Otravi takhle cca 300 novinaru po republice. Nasledne bude s nama na miste konani zavodu. Vysype kazdy den kratkou zpravu co se a jak deje, nahraje par fotek od fotografa na web a dal se vali v trave a pozoruje, jak si lidi rozbiji huby o silnici na zavode. V posledni den vyjede samozrejme s necim slozitejsim a vysype vetsi kvantum fotek a nacpe to mediim do chrtanu. Celou dobu jisti, jestli jsou vsichni novinari na miste a je o ne postarano, nacpe do nich nase jezdce, ukaze jim nejlepsi mista pro nataceni... Proste klasika. Jede domu, kde si da sprchu, otoci se na obrtliku a jede na dalsi zavod, kde se situace opakuje a do toho jeste stale siri dobrou zpravu ze zavodu minuleho. Jako bonus mi shani media partnery obou velkych akci, se kterymi pujdeme do spoluprace a na konci mi provede nejaky media screening jednoduchy, aby bylo videt, kde jsme se objevili a jake byly vystupy (Minuly rok bylo Radio 1 Student point, iDnes...) Facebooky a vsechny dalsi veci resim ja, jedna se ciste jen o tento ukol.
Hledam cloveka se systematickym pristupem k praci, co to ma v hlave v poradku. Umi psat, je to akcni extrovert a neboji se u praece zapojit mozek a priakcnit nejaky napady co a jak dal. Nepotrebuju aby mel zkusenost na PR pozici, klido at je to studak zurny, ale ocekavam profesionalne odvedenou praci na urovni a ocekavam, ze si media budou rvat rodidla, jaky servis dostanou a nic jim nikdy nebude chybet. NECHCI hulice s literarnim strevem, bohemy, zapskly intelektualy a dalsi nespolehlivy individua o ktera jsem uz v zivote zakopl a mel chut o ne prerazit tago. Ocekavam praci na urovni...
Pokud studak chce do zivotopisu mit mozost napsat, ze s nama zarizoval tuhle masinerii, je to myslim idealni privydelek a zkusenost do zacatku a tak nejak si timhle smerem myslim na uchazece o tenhle post, ale nebranim se veskrze nikomu.
Co se penez tyce, necekejte zazraky, je to myslene jako brigada, ne jako zamestnani. Sami to delame pro prdel a proto, aby nam lysiny na hlavach kazdym rokem o neco ustoupily kvuli stresu, ktery si tam davame. Chapu, ze za 50 na hodinu to nikdo delat nebude ale rovnou rikam, ze na BMW z tohohle take nebude...
Do posty prosim...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam