• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TEZZ108Dámský klub......(ne)jen pro ŽENY na ŽENY
    ...Jakékoli téma o kterém se chcete bavit... ...*TOLERANCE ODLIŠNOSTI* NA PRVNÍM MÍSTĚ... "PŘÍJEMNOU ZÁBAVU" :)
    rozbalit záhlaví
    RAJALA
    RAJALA --- ---
    JANITA: spis jejich tela, nez cokoliv jineho, vyrazy tvare... Hm... to je kazdopadne pravda... ;)
    JANITA
    JANITA --- ---
    RAJALA: chapu.., me buzny taky hrozne bavej.. a libi se mi to..
    Jo? A kdo to kricel? ta v latexu nebo ta s paskem? :))
    Ja byla nahore u crew, tak jsem nic neslysela..

ad hudba... no ono sladit vkus vsech lidi, co tam byli, asi moc nejde..
    ale jooo, dobra party.. a after party ve Friends pote taky nebyla spatna..
    RAJALA
    RAJALA --- ---
    JANITA: Zacatek... prislo mi to pomerne emotivni... vnimala jsem samu sebe, jak se usmivam... jak se mi libi, kdyz vidim dva kluky spolu a kostymy SM kricici "tady, v chrame Boha, jsem panem ja..." ;)) nicmene vyber hudby pro me nebyl idealni... zacatek fajn, ale pozdejsi oldies uz jsem nedavala...
    JANITA
    JANITA --- ---
    RAJALA: zacatek jakoze ta show? nebo tech mrte lidi?
    myslim, ze akce v kostele a jeste tepla.. se uz dlouho opakovat nebude :) Imho nejvetsi punk.
    RAJALA
    RAJALA --- ---
    JANITA: na podobne homo akci jsem byla poprve... a myslim, ze to nebylo spatne... ba naopak... zacatek na me dost zapusobil... ;)
    JANITA
    JANITA --- ---
    RAJALA: ohlasy? malem jsme zborili kostel.. :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    RAJALA: jiste!
    RAJALA
    RAJALA --- ---
    Byl nekdo z vas na HOMOlUTION v patek??? Docela by me zajimaly ohlasy...
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    RAJALA: tak to potom dohledám info..díkes :)
    RAJALA
    RAJALA --- ---
    31. ledna je uzaverka fotek... nechci delat reklamu... jen... aby se vedelo, facebook samozrejme povi vic...
    takze predpokladam, ze to bude po 31. ;)

akce se jmenuje 1st MISS FREEDOM NIGHT...
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    RAJALA: A kdy to bude? Bych si pak prosila fotky..jestli tam byl někdo známý a vlastně i neznámý
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    RAJALA: heh tak to netuším... :) určitě se jich tam přihlásilo mraky... :o))
    RAJALA
    RAJALA --- ---
    Vite o tom, ze se porada lsb Miss? V ramci nejake akce pod zastitou Dj Henriette... Docela by me zajimalo, kdo se tam pri nasi otevrenosti prihlasi...

a kdo to vyhraje... ;))
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Máte zájem se někdo seznámit s 19-ti letou lesbičkou?
    JANITA
    JANITA --- ---
    GAF: ja s tebou v podstate souhlasim... muzes pochopit, nemusis souhlasit.. muzes nepochopit, presto muzes milovat.. lidsky vztahy.. to je celozivotni boj.. ale asi se uplne neztotoznuju s tim, ze to "neresim".. pro me jsou vztahy hodne dulezity.. takze se snazim hlavne pochopit sebe.. a vnimat druhe.. a ucit se.. :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    GAF: řekla bych, že lidi všeobecně mají tendence vše definovat a škatulkovat..
    GAF
    GAF --- ---
    Mám dojem, že je všeobecný fenomén partnerovy emoce a duševní stavy mít všechny zmapované a tudíž se lidi hodně snažej se všeho (a hned) v partnerovi dopátrat a proč a tak... Možná to tak vidím jenom já. No, máte někdo hlubší vztah s někým opačného pohlaví, ve kterém emoce partnera a jeho psychické stavy a tyhlety věci spíš neřešite?
    JANITA
    JANITA --- ---
    DESPERADO123: ano ano,jdeme
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    LURA: no to jo... to jsem si četli se spolubydlícíma a skoro jsem čůrali smíchy... :D
    TEZZ108
    TEZZ108 --- ---
    :))))) tak to je super..zapálené ženy proti mužům..hlavně se nevdávejte za muže, jinak budete otrokem..:)..co článek, to smích..:)..myslim, že by to mohly být zcela vážně brané stránky pro ty, které to tak cítí..pro mě jako skvělé pobavení v rutině pracovní..:)
    Ještě jsem to nepročetla, pouze ukázky..ale pustím se do toho..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam