• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TEZZ108Dámský klub......(ne)jen pro ŽENY na ŽENY
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    FOAMISS: uau, tak bradburyho miluju,čapek, king mám za sebou a pratchetta moc nemusim ale jinak děkuju za inspiraci :-)
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    FOAMISS: uau, tak bradburyho miluju,čapek, king mám za sebou a pratchetta moc nemusim ale jinak děkuju za inspiraci :-)
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    Vybrat jednu nejde, takže pár následujících: Penězoměnci (Hailey) a vlastně skoro všechny od něj, nicméně tahle je imho nejlepší, Smrt je vždycky osamělá (Bradbury), 1984 (Orwell), Továrna na absolutno (Čapek), jakékoliv povídky od Wilde, ale nejradši mám Šťastný princ a jiné povídky, O myších a lidech (Steinbeck), Žízeň po životě (Stone), To, Carrie, Řbitov zviřátek a Beznaděj (King), cokoliv od Pratchetta, ale nejradši mám Dobrá znamení a cokoliv ze Zeměplochy, co se týká Smrtě.
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    M4RC: jakákoliv
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    vidím že vyjádření se nedočkáme.. ;-) vaše nej best kniha? a proč? potřebuju nové podnety na výběr knih :-)
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    :-D
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    M4RC: ajo..teď nevím jestli sem se do něčeho nenavezla :-D každopádně to určitě zjistíme pokud bude z její strany zvýšený zájem když řeknu že knihu mám doma.. :-D
    M4RC
    M4RC --- ---
    WHYNOO: Už je mi to jasné, že ona hledá ženu na praktikování té Kámasútry?
    WHYNOO
    WHYNOO --- ---
    už jsi nějakou našla? - myslím lesbu..ne lesb kamasutru ;)
    WICKY
    WICKY --- ---
    Bibliofilka... zajímavá úchylka :)
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    WICKY: No tak to je jasný, ale jelikož jsem bibliofilka, tak by mě ta kniha fakt zajímala, jak je stavěný její obsah.
    WICKY
    WICKY --- ---
    Podle mě to bude o ničem... stačí trocha fantazie...
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Jo, mě by zase zajímala Lesbická kamasútra, nemáte náhodou některá tuhle knihu?
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    ahojte ženy. Nenajde se zde některá, která by měla knihu Cyklická žena v pdf formátu a měla by zájem ji poskytnout dál? :)
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Nějaká pěkná lesba na seznámení?
    JOVOVITCH
    JOVOVITCH --- ---
    Vážení a milí,
    ráda bych Vám touto cestou nabídla účast na mém výzkumu. Ten se zabývá rolí dnešní ženy. Pokud máte zájem, věnujte svých 5 minut psychovýzkumu :-)

Chci se zúčastnit - https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHA3cFhZd3ZCcmJ2VmE3djBzYUtEWVE6MQ
    GABOSHEK
    GABOSHEK --- ---
    to TRESKA a ALIQUPISO: někdy se člověk toho štěstí,které má přímo před nosem bojí...obává se toho,že sen by se mohl stát realitou, ale i toho,že by si musel zvykat na něco nového a vystoupit ze zajetých kolejí...bojí se,že by mohl zklamat a tu krásnou sílu okamžiku,kdy se sen stane skutečností pokazit...
    proto mnoho z nás,i když má štěstí přímo před sebou, jen slepě doufá a vyčkává...užívá si každé příležitosti být svému štěstí na blízku a doufá, že aspoň o to málo nikdy nepřijde...

pozitivní a poetickou stránkou těchto situací je umění milovat bez potřeby vlastnit...
    KAACULA
    KAACULA --- ---
    Ahoj, omlouvám se za OT, přeposílám kamarádovu prosbu, jak jsem mu slíbila, takže kdyby se někomu chtělo...

"Ahoj,

omlouvám se za případné obtěžování, ale zkouším všechny kanály, které jdou.
    Dole výzva pro gay a lesbické rodiče. Přepošlete prosím každému, koho by se to mohlo týkat,
    nebo tomu(té) u koho víte, že on(a) ví, koho by se to mohlo týkat. Děkuju moc,

Zdeněk

Sdružení PROUD a Prague Pride hledají lesbické a gay rodiče dětí do 18 let
    (v různých partnerských konstelacích), kteří by byli ochotni jít do focení a
    rozhovoru pro Magazín DNES, který vyjde během Pridu (13.-19. srpna).
    Součástí bude i výstava velkoformátových fotografií na nádvoří Národního
    divadla.

Je to obrovská příležitost ukázat většinové společnosti jaké radosti a
    starosti prožívají takovéto rodiny, ukázat, že lesbické ženy a gay muži
    nejsou apriori špatní rodiče, ukázat, že není důvod se bát nebo jim klást
    zákonné překážky.

Ozvěte se Zdeňku Slobodovi - zdenek.sloboda@proudem.cz nebo 774 007 202."
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    The perfect vagina
    http://vimeo.com/4704237
    ALIQUPISO