• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILHOUSEPITEL SOUND FREETEKK LABORATORY - - - - - - MÁCHÁČ CORP.
    rozbalit záhlaví
    TVRDAS
    TVRDAS --- ---
    TUTENSMUK
    TUTENSMUK --- ---
    TVRDAS: ja si prave pomatuju ze na poslednim czteku byly lego zasity na hore a skoro nikdo to nevedel,meli tam par bedynek...jediny podle ceho sem to poznal byla ta jejich plachta z hrackarny lego,no a asi to byla uplne jina parta lidi nez pred 10 rokama..jenze ja prave sem si rikal:ok dorazi lego djs a jine rakouske soundy,jenze ted uz mam strach aby vubec njaky rakusaci dorazili....

a to na ty akci budes mit i takovy performance,tanecnice a tak,heretic povalej takovy paradni break,tak to uz me to zacina pekne mrzet ze sem to odrekl.....ja se necham totis vzdycky nekam uvrtat a pak mam smulu :)))))
    TVRDAS
    TVRDAS --- ---
    TUTENSMUK: to uz vim davno, pac lego jako system uz nefunguje, bylo mi to divny hned od zacatku, tak ze se dal hned ruce pryc, ale treba se mylim. Tak sem si radsi sefnul akci s HERETIK http://www.heretik.net/ , to mam jisty kdyz si to domlouvam sam :)
    TUTENSMUK
    TUTENSMUK --- ---
    TVRDAS: no ja uz tomu taky pomalu prestavam verit,a to sem velkej optimista... a to sem se vyprdl na tvou nabydku :))
    TVRDAS
    TVRDAS --- ---
    PITEL: tomu never, ja uz ot vzdal mlh se nechal ukecat, on ti povi :)
    PITEL
    PITEL --- ---
    cuz, hele prej budeme nekde kotlit s legarema jo? vcera yosef povidal...
    XKETAMIN
    XKETAMIN --- ---
    rovenak bude zlobit :D
    UNA_ID
    UNA_ID --- ---
    cus, ted jsem teprv objevil tuhle diskuzi... roweho jsem na nyx uz pozval, akorat podle me zapomnel heslo http://www.nyx.cz/index.php?l=user;l2=1;id=KORWIN
    MILHOUSE
    MILHOUSE --- ---
    vsem znamym a nasim priznivcum pekne prisnyho silvestra

a iwosovi a ljube gratulace zvlast
    HWZ
    HWZ --- ---
    dobra akce ;))
    MILHOUSE
    MILHOUSE --- ---
    FOTONY:

2.SVATEKK MwTnzftgV aka MTV + PITEL - Doksy- Brehyne

http://mlh23.rajce.idnes.cz/2.SVATEK_PITEL_MW_TGV_TNZF_BREHYNE_U_DOX/
    TVRDAS
    TVRDAS --- ---
    23012009

DAIMON

DESYSTEMATIK

TNZFTGV

MACHINE WORKS

TOPENÍ ZAJIŠTĚNO hala vytopena na cca 15 stupňů!
    MILHOUSE
    MILHOUSE --- ---
    spojeni nic moc ale tago do dox 150 max
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    v 8 sme tam jak na koni, leták slibuje kvalitní tancovačku a lokace zase spoustu známejch ksichtů :-D možná dotáhnu nějaký hračky na fire/lightshow... náhodou nějaký spojení z doks tam asi neni co? jde mi spíš o cestu zpět :)
    MILHOUSE
    MILHOUSE --- ---
    jiz dnes 2.SVATEK
    teplo bude ze tri topeni a nejaky cd ke vstupu taky tak koukejte dorazit v hojnym poctu
    KETA
    KETA --- ---
    MILHOUSE: no to to trvalo ale ;))) z Tleskace nej
    MILHOUSE
    MILHOUSE --- ---
    JOJO BANAN NA BARU BRIGADKU
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    no já předpokládám, že tam bude stejnak vymeteno , když sme dneska teprv vytiskli letáky a zejtra je vylepíme...
    Spíš jen tak z nostalgie sem na to zvědavej a taky že tam prej dělá banán :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam