úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TOMATO
reference:
+6
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Byt : 3 inzerát
nabízím
Byt 3kk v holešovicích
Bydlení s atmosférou- Holešovice- 5minut od Strossu
Ahoj, Přenecháme slunečný byt ve starém činžáku hned naproti metru Vltavská, pět minut od Strossmayeráku. Jde o rohový byt (85m!) se dvěma velkými samostatnými pokoji, každý cca35m. Kuchyň s menším obývákem (lednice,sporák), oddělený hajzlík, v koupelně vana. Teplá voda na plynovou karmu. V pokojích akumulačky na noční proud. Větší rohový pokoj ve druhém patře kde jsem bydlel s přítelkyní, má prosklenou věžičku ze které je výhled na Holešovice, parčík na Vltavské a na Žižkovskou věž. Je to sice nad magistrálou, ale kvůli utěsnění oken je tam docela klid, až jsme se divili. Do věžičky jsem vybudoval vestavěné patro na posezení s výhledem. Takže luxus za bezkonkurenční cenu 10500,- plus jsme platili poplatky pro dva 800(-voda, odpad, osvětlení). Pak na vás jdou elektrika a plyn. Bydleli jsme tam čtyři a se vším včetně internetu (vodafone) jsme platili 15000/měsíc. Za dobu mýho pobytu v Praze jsme s přítelkyní vystřídali už šest bytů a zatím tenhle bezkonkurenčně vede v poměru cena/výkon. Byt je volný ihned, mi už jsme odstěhovaní. číslo na mě je 775609666
TOMATO
---
---
13:29:48 20.6.2013
Stále aktuální, pokud máte zájem, používejte raději mobil, díky;)
LYNNKA
---
---
11:22:46 19.6.2013
je to ještě volné?
TOMATO
---
---
17:45:09 30.5.2013
KONOPASLIK
: Přesně jak píšeš, 15000,- bydlení pro čtyři se vším všudy
KONOPASLIK
---
---
14:04:20 30.5.2013
LD_DRTH
: Imho naprosto ok, 10.500,- nájem + služby a energie = 15.000,-
LD_DRTH
---
---
13:25:08 30.5.2013
tych 15k je asi preklep, ci? vo vete "Pak na vás jdou elektrika a plyn. Bydleli jsme tam čtyři a se vším včetně internetu (vodafone) jsme platili *15000*/měsíc"
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam