• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    jo, je tam moc hezkej interiér. takový příjemný oldschool, vzadu nekuřácký salonek, který se ale po dohodě se vstřícným šéfem dá zakouřit.

    jinak promítání jsou tam tematicky laděná na měsíc do předu, dělá je id KFF a propaguje v auditku [ Co je v Praze zadarmo ]

    tedy: Kavárna 3 + 1, Plaská 10, Praha 1 Újezd
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    SUPEREGO: tam jsem nikdy nebyl, ale píšu na seznam. pokud se nepletu, je tam hezkej interiér (nebo pletu?)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    AHASVER: ta holka tam přešla ze 3+1, což je taky super kavárna v Plaský na Újezdě. Pravda že trochu drahá, ale má dobrou atmosféru a v neděli se tam pouští filmy zdarma, velmi kvalitní obvykle
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    kavárna v doxu
    - šílený kafe, zima, podivně prázdno a neútulno (při designbloku tam aspoň viselo něco na stěnách)
    + velmi příjemná kavárenská muzika, velmi sympatická a příjemná obsluha, výhled
    SPACEPIONEER
    SPACEPIONEER --- ---
    KATIA: pravda, volil bych raději něco mimo tuto notoricky známou ulici...
    KATIA
    KATIA --- ---
    SPACEPIONEER: ja mam rada cernou hvezdu na stodolni, ale to asi neodpovida tvoji predstave ;-)
    SPACEPIONEER
    SPACEPIONEER --- ---
    a co Ostrava, doporučíte něco útulného a příjemného v tomto městě, jenž je svou barvou kávě oddané?? kdysi mi jedna známá vykládala o tom, že by snad tady měla být kavárna v nějakém domečku, kde je vše zařízeno opravdu jako doma, velké sesle s ušima, koberce, domácká atmoška...zatím ale hledám marně.
    zatím chodím do kavárny nad knihkupectvím academia na námku. rovněž fajn atmosféra, navíc mezi knihama - ideální kombinace.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    jeden postreh z Prahu v Brne.. Posledni dve navstevy dost psycho.
    1) dal jsem si rychlou kavicku, dopiju a najednou jeden z personalu nade mnou s otazkou "kdo jsem".. tak rikam zakaznik.. nasledovala otazka "kdo jsem" jeste asi 3x.. tak rikam, ze zakaznik a ze dekuju za kavicku, ze uz mam zaplaceno a uz jdu pryc. Cisnice zmizela, zacal hrat na 110% volume nejakej zbesilej jungle a mne pod rukama zmizel stul, kterej nekdo odnesl, tak jsem si skoro nestihnul uklidit blok s tuzkou, nasledovala zidle a to uz jsem fakt utikal. Nevim co tam meli za akci, ale byl jsem docela v soku.

    Dneska pouze nedorazy v donesenem - dve vlazna presa s rozdilnym podilem vody, rozlitej caj, bez pozdravu, bez dekuju za tip (kterej rad necham).. chybi jim tam proste schopnej supervisor, kterej by to "reguloval".

    Nemate tip na nejakou kavarnu okolo vlakovyho nadrazi (nejlepe smer vankovka)?
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    jinak nejaky doporuceni na brnensky kavarny? par novych pry vyrostlo..
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    btw. co ta anketa? .o)
    KATIA
    KATIA --- ---
    starbucsk, coffeheaven a proste tyhle retezce imho tezi z jasnyho standardu sluzeb - vis, co dostanes, ze tam vetsinou maji wifi atp. cili pro cloveka jednuduche zorientovani se, kdyz nahodou nema po ruce nic jineho, co zna. pro me velke plus, ze obvykle jsou i nekuracke... cimz nechci rict, ze tam pravidelne chodim, atmosferu to nema... ;-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ja jsem vzdycky taky vypinal, prijde mi ze tenhle pristroj proste musi hrozne zrat i ve stand-by, i kdyz zadnymi vedeckymi fakty jsem to nikdy podlozene nemel, ale jako laikovi mi zapnuti tedy vzdy setrnejsi prislo, nez to nechavat zapnute a pod tlakem vzdy prislo :)

    starbucks je imho zlo pripominajici tim umelym trendy kultem, McDonalds na zacatku 90. let - ale stejne jako McD je to bud misto pro lumpenproletariat co si o sobe mysli ze je burzoazie nebo jakasi znouzectnost kdyz venku padaji kroupy, vam je mdlo apod.
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    T0MAS0: No zalezi na prikonu toho a toho stroje, ale nas vyrobce ma vseobecne doporuceni ze pokud kavovar nebude vypnutej dyl jak 12hodin ma se nechat zapnutej.
    T0MAS0
    T0MAS0 --- ---
    Zpátky k malejm kavarnám...včera sem řešil s kolegyní z oboru...nevíte někdo přesně proč v některých kavánách vypínají přes noc kávovar? vysvětlil by mi někdo racionální důvod proč? 1.při zapnutí žere neuvěřitelně energie 2.nevěřím že zapínání je šetrnější než 24h provoz 3.kávovar se rozehřívá cca.20min kávovar vypínají i ve kvalitních kavárnách - Kabaa, Mamacoffe atd.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    na letišti
    BOO
    BOO --- ---
    MARCELLE: mam dojem, ze ted bude osmej (wtf? osmej? jo, fakt sem to tak cetla) na chodove.. je na maly strane, v palladiu, na vaclavaku.. sileny
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    MARCELLE: byla jsem kdesi na male strane a dalsi videla v palladiu.
    jinak to provozuje firma, ktera ma v cr kfc, takze paralela s fastfoodama neni nahodna :)

    ale maj pekny hrnicky
    MARCELLE
    MARCELLE --- ---
    MISHACZEQ: to jsem v anglii nesnasela, za celou dobu pobytu jsem nenasla zadnou hezkou kavarnu. vsude jen starbucks a jeho obdoby. prijde mi to jak mcdonald s jinym sortimente. jednou jsem si tam dala latte, dostala jsem neco, co vypadalo jak zlute kakao a bylo to nechutne sladke, tim padem "navykove" jako u mcdonald, kde maji sladke i housky k hamburgeru.
    ani nevim, jestli uz to nekde v CR je, co praha?
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    IKARIE:
    KRAKI: tak jsem rada, ze nejsem sama, co to tak ma.. taky mi to tam prijde desne natahly a za nic..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam