• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    ELESDY: NE!Vubec nic nevíš,tak mi promin,ale jdi s tema kecama do haje (nebo alespon do privatni diskuze) Fakt už se zamysli nad tim co komu píšes!Ja na takovy "keci" vážne nejsem zvedava.
    Bud mi napis alespon jednou neco normalniho nebo radsi vubec nic...!
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    Ty brdo!Kde je ten Gasr?
    Prej: Pujdem na brčko,pujdem na brčko a on este spinká :(
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    B_B: Marti-ty ses fakt hustá :))
    B_B
    B_B --- ---
    me by stacilo jen dovezt ty vozicky a pak na nich kalit uz jedno kde :)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    B_B:
    SAYUZ:
    GASR:
    PYSHTONE: Když už jsme u tech mejdanu,tak bych klido opakovala nej u Martina Jandy :)) To bylo rodeo :DDD
    B_B
    B_B --- ---
    SAYUZ: vyrazne nedoporucuju davat kohokoliv me na hlidani, konci to zle :D
    B_B
    B_B --- ---
    ELESDY: jak te muzu nemuset, kdyz te vubec neznam? :) pokud myslis to jak jsem te pozadala at mi neposilas pozvanky na akce, tak to bylo pouze pozadani, ne naznak toho ze te nemam rada ;)
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    Jééééééééé tady se rýsuje docela fajn nápad tak kdy to roztočíme pánové ? :-)
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    ELESDY: Původně tam budou za odměnu, poté jak říkáš pochopí, že za odměnu jsou s námi :)) Ale neříkej, že je to tak hrozný!
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    ELESDY: Aspon si nás budou víc vážit!
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    ELESDY: Neboj ty tam budeš s nima :)))
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    Jak to tady tak vidim, tak dám svojí přítelkyni příště na hlídání BBčku a půjdem spolu kucí :)
    PYSHTONE
    PYSHTONE --- ---
    Ty tecky byly husty, akorat se mi z nich motala hlava. A ty ses kamo ultraslusnak. Neco jako Cyril Svoboda - praktikujici katolik....
    GASR
    GASR --- ---
    PYSHTONE: urcite bych se zasel podivat na papousky a ostatni zviratka,hlavne na opice :)))) jak jsem psal ze jsem mel ty houby po 4 letech tak naposled to bylo prave v zoo...pak jsem byl uz moc slusnej ;)
    jo byl to mazec... hlavne taky ten lazer co svitli jenom na zemi,,takovy ty maly zeleny hejbajici se tecky

MOTYLEK_K: ja zkazenej byl vzdycky,,jenom poslednich par let jsem byl za slusnaka a vlastne jsem furt ;)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    PYSHTONE: To si umim predstavit :))
    PYSHTONE
    PYSHTONE --- ---
    GASR: Jendo, zacina mladatkova sezona, pujdeme do zoo vzpominat na dr. Hofmanna???

MOTYLEK_K: Sme lozili v tech techno stagich a taaaak sme si chrochtali. "JENDOOO, TĚPEC!!!" ... "NEJVETSIII" :-D
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    GASR: WoW :))
    Gasr ty se nezdáš...Oni te tam normálne zkazili :)
    GASR
    GASR --- ---
    PYSHTONE: jůůů ja se snad rozbrecim :)))

MOTYLEK_K: no mel jsem asi po 4 letech nejakou drogu :) nejaky mexicky a brnensky hriby
    k tomu jsme meli absolutku,zlatou havanu a sranda byla obrovska :))

WARSHEEK: no ku prospechu veci moc neni ale openair po asi 8 mesicich jsme si nemohli neuzit :))
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    A najednou je démon alkohol ku prospechu veci... kurva ja vsechno propásnu :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam