úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
NIGHTHUNTER
reference:
+146
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
napájecí adapter : 1 inzerát
adapter : 1 inzerát
Car : 5 inzerát
zdroj : 2 inzerát
napájecí : 1 inzerát
cestovní : 3 inzerát
nabízím
cestovní napájecí zdroj Belkin AC Anywhere Car adapter
"nefunkční" cestovní měnič z 12V v autě na 230V
http://www.czc.cz/belkin-ac-anywhere-140w/82595/produkt
Tento model dokáže napájet přenosná zařízení na cestách při maximálním kontinuálním výkonu 140W (max. špičkový výkon 300W), což je dostatečný prostor pro širokou škálu přístrojů jako například přenosné počítače, malé tiskárny, malé televize či multimediální přehrávače. Je vybaven několika bezpečnostními prvky v podobě automatické teplotní ochrany, která vypne zdroj při teplotě nad 66 stupňů Celsia, ochrany proti vybití autobaterie, která při poklesu napětí pod 10,4 V signalizuje tuto skutečnost a vypne napájení, či ochrany před přetížením zdroje. Vstupní napětí zdroje se může pohybovat v rozmezí 10,4 V – 15 V, při překročení těchto hodnot se zdroj automaticky vypne.
Rozměry zdroje jsou 160 x 90 x 65 mm a hmotnost 680 g.
Stav:
Zařízení jsem dostal jako nové, sám jsem si rozbaloval nepoškozenou fólii, ale bohužel bez jakékoliv záruky.
Problém je v tom, že po zapnutí v jakémkoliv z 5 dostupných aut to ihned spálí pojistku auta pro auto-zapalovač. Už jsem obětoval asi 10 pojistek a na další nemám nervy - možná je jen někde něco zapojeno blbě a tím se to zkratuje, nicméně to nedokážu posoudit.
Vzhledem k tomu, že je to vlastně nepoužité, potěšila by mě za to nějaká drobnost v uvedené hodnotě, jinak si odstřihnu adaptér, vykuchám větráček a zbytek skončí v elektro-odpadu.
Možnosti a ceny dopravy
Praha 5 - Barrandov (Chaplinovo náměstí)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam