• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    TTYGR
    TTYGR --- ---
    DARJEEL: sem myslel placku na vypálení hudby... no slivku, zeptám se spolubydly jestli by mi neodlil ale nic neslíbim :-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    TTYGR: placatku slivovice uvítáme!!!! to se bude hrát, hej juch hej!
    TTYGR
    TTYGR --- ---
    DARJEEL: budu tam:-) sem si řikal že vás pumpnu o nějakou hudbu, šlo by to že bych ti přines placku?
    PSYION
    PSYION --- ---
    COSMIC_MONCHI: stane se, priste at to klapne*
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    psyion:silvestra jsme slavili asi 30 km od ista konani na chate, domluva byla, ze prijedem, ale bohuzel, 1ho vecer se jelo do prahy, ja mel hrat z 1ho na 2ho a nemel jsem se tam jak dostat, bohuzel... :-/
    PSYION
    PSYION --- ---
    COSMIC_MONCHI: hele strýčku, pročste nepřijeli s Mpym na Psylvestra, jsem si chtel poslechnout tvoje lajfko..?¨"
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    basic20: neni to spatny, jak rika Plech, obcas se ti to tam trochu pokopava, ale nic strasnyho. Nejhorsi je IMHO prvni mix, kdy ti ta druha skladba hraje o dost potisejc a kdyz skonci ta prvni, tak to dost ztrati dynamiku. Prvnich 20 min je takovejch rozpacitejch, pak je to uz docela prijemnej poslech.
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Zdarec,zhanim barmanky nebo číšnice na Pangeu do Brna.Štefan to tam vzdal a ja to po něm přebral.)Takže jedeme uplně na novo ,kdo ma zajem pište mi prosím do pošty:)
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    PLECH: Ok díky moc za kritiku :-)
    PLECH
    PLECH --- ---
    BASIC20: Nevyrovnaný beaty, v některejch mixech je to dost slyšet, ale to snad doladíš, rytmus evidentně slyšíš...
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    PLECH: Myslíš nevyrovnanou hlasitost nebo nedorovnaný beaty?
    PLECH
    PLECH --- ---
    BASIC20: Ten je takovej poťouchlej, to eště jde, horší sou ty kopance, třeba 1./2. track a další...
    BASIC20
    BASIC20 --- ---
    PLECH: Playery Pioneer CDJ 100 a mixák dvoušavle Numark. Takovej na doma. Ale zatim slouží dobře. No mix mezi třetí a čvrtou skladbou byla čistá improvizace a taky se mi to vymstilo. Ještě bude jeden set, doufam že brzy. Tvrdej night full on hraju o dost častěji tak snad to bude znát.
    PLECH
    PLECH --- ---
    BASIC20: Na čem jsi to míchal?
    PLECH
    PLECH --- ---
    BASIC20: Dobrý tracky a i celkem solidní stavba, některý postupy sou řek bych přinejmenšim odvážný, ale to jistě postupem času doladíš. Neni to úplně čistý, někdy to trochu kope, ale rytmicky to celkem sedí... Rozhodně nadějná záležitost tady v tom místnim zoufalství.)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    basic20: tracklist vypada dobre, slechnu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam