• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    000333
    000333 --- ---

MIMINO:
    nam se pomerne osvedcila verze pouzit misto provazu vazaci drat, dulezity je ovsem plachty mezi sebou provazat. pokud by uz dotycnej strhnul jednu, strhnul by pravdepodobne vsechny ostatni.

DARJEEL: !.)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    já bych třeba navrhoval přidělávat plachty pevným drátem k sobě, zabezpečit je tak, aby šli sundat jen pomocí štaflí atp.
    Třeba na maelstromu jsem tam taky zmerčil borca, jak tahá za plachtu a zkouší, co vydrží, ale byla pevně přidělaná drátem, dvojitým, ještě byly všechny plachty k sobě navzájem připoutaný a taky to týpek hnedka vzdal a nic se neztratilo....
    MIMINO: mně to divný nepříjde, jednak docela napytel set na party, jet tam s tím, že budeš celou party policajtovat a potom ta realizace... to by bylo asi podbné jako s tím hlídáním beden, co někdo navrhoval ve vedlejším klubu... :/
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: no nejak nechapu smysl ankety, kdyz nikdo nevi kdo to ukradl....btw je to o prevenci a vubec tech plachet se ztraci docela dost, by me zajimalo co pro to jejich majitele delaji aby se jim to nestavalo, me to prijde divny, ze si ji vubec nekdo necha ukrast....to je pomalu co party to plachta fuc....
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    nova anketa
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    Na slovensku 18.4- Aries Celebration, mě nějakej dobrák ukradnul dvě plachty :(
    kdybste je nahodou někdo někde potkali, tak je prosím zkonfiskujte.
    Nabízim odměnu 1000,-Kčs za navrácení ke mě nebo za info, který povede k nalezení. díky

http://zela.rajce.idnes.cz/Kajka%2BZuzka_Narozky-_Vrchoviny07/#P1010366_resize.JPG

http://www.facebook.com/album.php?aid=5526&id=1815697231#!/photo.php?pid=74399&id=1815697231
    ELEMENTAL
    ELEMENTAL --- ---
    KASHMIR: prijede i na cyklistu??
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    BINARSTORM: nasad brouky
    BINARSTORM
    BINARSTORM --- ---
    Prece jen se to tu ale meni na chat&promo...
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---
    k instalujícím a na 1 chillout set přibyl host ze zahraničí: PETRIX (UA)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KASHMIR: jé, to vypadá hezky :)
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---

[ LITOMĚŘICKÁ MUZEJNÍ NOC / vystavagallery show / 5.6.2010 / CR - Ustecky kraj - Litoměřice ]

LAST CALL FOR ARTISTS!
    Kdo nejste na letaku a chteli byste vystavovat, prip. instalovat ci se jinak podilet na vzniku unikatni vystavy v nemene unikatnich prostorech, piste mi do posty.
    HIPPIESACEK
    HIPPIESACEK --- ---
    MLIBREVIRGEA: co je to fejk ?

PEACE - LOVE - UNITY - RESPECT
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    tech fejků docela ubylo, na první pohled :))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ALI_EN: asi těch samejch 8 co ti dalo mínus na tenhle příspěvek.. :)

a možná ti samí kdo si dávají plusy od svých fakeids? :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ALI_EN: spis bych to imo videl na minusy za flyer nebo za spam...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam