• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    Tak nápad se zabezpečením pomoci čipu není špatný. Kamarád měl z různých obchoďáků od prodavaček jen tak hromadu pípáků na požádání. Kdyby se to ještě nakombinovali s tím drátem a do něj se pustil proud, tak by to bylo ideální. Pak každého zloděje vyfotit, obrat o oblečení a vypustit do středu vesnice, ze které by se měl dostat domů. Možná mu ještě napsat lihovkou na čelo - Bacha, jsem nebezpečný!!! Říkají mi Míša Kulička.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo mam tu zkusenost, ani jsem se moc nedivil, smal jsem se mu a rekl jsem mu, ze az bude o lidech neco opravdu vedet tak si muzeme povidat, do te doby muze obcas prijit pro radu za mnou za stejne penize :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: a byl jsi nekdy u psychologa? jestli ne, tak se stejne budes divit :-))
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    24042010

[ PLANET BLUE NIGHT / partyparty / 24.4.2010 / CR - Jihomoravsky kraj - Perpetuum-Brno ]

Klubová sezóna nám finišuje a než se nadějeme začnou nám festivaly. Proto si Planet Blue dovolilo uchystat malou třešňičku na pomyslný závěr klubové sezóny.Je to specialitka v podání portugalských Djane’s Surya Namaskar. Tato trojice nám představí svoje djské umění a psychadelickou show, která je plná energie, muziky a také exotiky. Sekundovat jim budou rezidenti této akce Djs z Planet blue society: Kuburo, Shpack a Casper. Chybět nebudou ani uv dekorace a Vjs. V zadní části klubu bude umístěn chill out o který se budou starat Dj Jirík a jeho přátelé.

Start je stanovený na 21:00h,vstupné je za 80/100kč a každý 15ty platící dostane malý dárek od Dyna Pep energy.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DARJEEL: mluvil jsem v mnoznem cisle, protoze se to tady tyka vice lidi....
    ad ta bezpecnost: tyhle veci jsou stary leta, v kramech se pouzivaji snad co jsem na svete, jestli tomu rikas high-end tak to teda buh s tebou :)
    jinak zlodej je zlodej a druh axe s tim nema nic splecnyho, koukam, ze ses taky zaslepenej predsudkama, ze na psy axi jsou lepsi lidi nez jinde a to si rikas moderni psycholog, clovece, jeste, ze k tobe co by psychologovi nemusim na nejakou terapii, bych se asi divil...
    PSYION
    PSYION --- ---
    PSYION: jednou jsem koukal na nejake fotky z Mystiky a uvidel tam na jedne fotce zaber kusu nasí plachty, co "se ztratila"..neresil jsem to ale, muzu se na to vysrat..., osobne me kradez nebo ztraty vetsiny veci co jsme namalovali od malovani neceho dalsiho z valne casti odradili..
    PSYION
    PSYION --- ---
    ZELA23: bych koukal prubezne na psyverse na fotky z SK parties, mozna ji tam uvidis"muze to trvat klidne rok, ale pak se da doptat kdo co ....ja jsem na to rezignoval..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MIMINO: Ty mi vykáš? To nemusíš ;]
    Však jsem říkal, že drát fungoval na jedničku, tak není třeba vymýšlet nějaký sci-fi za pomocí nejmodernější forenzní technologie. Ty bys měl dělat spíš promo nějaký firmě, co prodává obskurní elektroniku, hned by měly větší obrat :-)
    To není malej kluk, ale spíš to, že taková situace by byla dost delikátní na řešení, psytrance není metalová nebo hip-hopová scéna, kde takovýho člověka prostě klidně zrychtuješ tak, že si pro něj přijede rychlá..
    Ono je vědět a nevědět si rady, je jasný, že když neřešiš sociálně-psychologický aspekt situace, tak mu prostě uřízneš uši a máš to, leč tak jednoduše to nevidím. A návaznost na řešení složitějších problému... tomu se snad musíš smát víc než já teďka..
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    000333: kazdej klub ma svuj vchod/vchody, zdi neprojde, bavime se o indoru, open-air je neco jinyho....a taky by se naslo reseni...
    vazaci drat neni nic sofistikovanyho, je to vobycejnej bastl ze zoufalosti...

jako me je to fuk, delejte si s plachtama co chcete, ale nebulte furt tady, kdyz se o to neumite postarat...
    000333
    000333 --- ---
    MIMINO: co kdyz dotycnej nepujde kolem vchodu, ale hupsne do lesa?.)

.... me teda prijde sofistikovanejsi reseni starej dobrej vazaci drat
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DARJEEL: to co popisuju je klasicky reseni, to vase je na hovno, to je jasny...existuje taky nejakej problem kterej umis resit a mas k nemu nejaky jasny stanovisko nebo jen stale nevis ? strhne ti to kzadej, kdyby to mel uriznout s tou casti za kterou je to privazany, ja bejt zlodej tak ti klidne slohnu cokoli nez se otocis......a co se zlodejem ? no to je snad jasny, vemu si zpet co mi patri a pak ho bud poterstam nebo ne, to je veci viry kazdyho z nas a jak ho potrestat, to je zase veci fantazie kazdyho z nas...ty ses jak malej kluk...takova picovina a nevite si s ni rady, se pak nedivim, ze pri reseni slozitejsich veci je to fakt problem...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MIMINO: hehe, no to je právě takový "prušácký" řešení alá past na myši, imho je lepší prostě pořádný drát a hotovo a není třeba řešit žádnýho zloděje. NAvíc co pak s takovým člověkem? Dát mu do držky, zavolat na něj orgány, přivázat ho za koule do průvanu??? Moc mě nenapadá vhodné řešení, takže imho lepší prostě upevnit tak, že to nikdo nestrhne a je klid.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ciwe je rok 2010 a ne pravek, co takhle RFID cipy nebo ty starsi co mají bezne v kramech, stoji to par supu, nalepis to kamkoli, je to maly, ten prijimac taky, jak by sel zlodej kolem vchodu tak to zacne piskat a je to...a nebo proste provlect dratem, kterej je ovsem pripojenej k poplasnymu zarizeni, jak ho prerusis, mas smulu, ja myslim, ze by se to vyplatilo, taky nekdo sikovnej to muze zbastlit za par kacek...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    000333: jj, tož dali jsme si záležet... a v tu chvíli, když jsem ho viděl, jak tahá za tu plachtu, tak jsem si říkal, jestli mu mám rovnou vlepit nebo vlastně co s takovým člověkem udělat... a jaký má vlastně záměr, já to interpretoval, jakože jde krást, ale jeden nikdy neví, zvlášť když je fest rozpuštěný...

každopádně je prevence nejlepším způsobem zajištění...
    000333
    000333 --- ---

MIMINO:
    nam se pomerne osvedcila verze pouzit misto provazu vazaci drat, dulezity je ovsem plachty mezi sebou provazat. pokud by uz dotycnej strhnul jednu, strhnul by pravdepodobne vsechny ostatni.

DARJEEL: !.)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: smyslem ankety je poprat zlodejum plachet taky nejakyho toho smolika...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    já bych třeba navrhoval přidělávat plachty pevným drátem k sobě, zabezpečit je tak, aby šli sundat jen pomocí štaflí atp.
    Třeba na maelstromu jsem tam taky zmerčil borca, jak tahá za plachtu a zkouší, co vydrží, ale byla pevně přidělaná drátem, dvojitým, ještě byly všechny plachty k sobě navzájem připoutaný a taky to týpek hnedka vzdal a nic se neztratilo....
    MIMINO: mně to divný nepříjde, jednak docela napytel set na party, jet tam s tím, že budeš celou party policajtovat a potom ta realizace... to by bylo asi podbné jako s tím hlídáním beden, co někdo navrhoval ve vedlejším klubu... :/
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: no nejak nechapu smysl ankety, kdyz nikdo nevi kdo to ukradl....btw je to o prevenci a vubec tech plachet se ztraci docela dost, by me zajimalo co pro to jejich majitele delaji aby se jim to nestavalo, me to prijde divny, ze si ji vubec nekdo necha ukrast....to je pomalu co party to plachta fuc....
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    nova anketa
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    Na slovensku 18.4- Aries Celebration, mě nějakej dobrák ukradnul dvě plachty :(
    kdybste je nahodou někdo někde potkali, tak je prosím zkonfiskujte.
    Nabízim odměnu 1000,-Kčs za navrácení ke mě nebo za info, který povede k nalezení. díky

http://zela.rajce.idnes.cz/Kajka%2BZuzka_Narozky-_Vrchoviny07/#P1010366_resize.JPG

http://www.facebook.com/album.php?aid=5526&id=1815697231#!/photo.php?pid=74399&id=1815697231
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam