• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    ELEMENTAL
    ELEMENTAL --- ---
    napr khavcovi ukradli (utrhli) pulku plachty primo z pod DJ-e ...ze stage proti ktere tancovalo mrte lidi a nikdo nereagoval ... ochrance typek utekl a dneska ma doma original pulku od fluorobotanics :))))))) ....
    ELEMENTAL
    ELEMENTAL --- ---
    ach jo :( ...zase jeden chytrejsi nez druhy .....
    jenze v praxi je vecina z techto napadu dost nerealna ...
    kazda party je jinde a v jinem prostoru, natahovat mezi plachty draty a poustet tam proud je ,,hovadina,,...nake pipaky te taky nezachrani kdyz s tim typek zdrhne do lesa ...drahe technologie se v nasich pomerech rozhodne ani nezaplati
    pokud si nekdo tu plachtu chce vzit (at uz ma jakykoliv duvod) tak si ji stejne vzdycky ukradne... a my tomu nijak nezabranime ....
    jedine veset plachty od 3m nahoru nebo nic... a to si je teda clovek asi moc neprohlidne :((

verte ze mluvim ze skusenosti, prisel jsem uz minimalne o 10 plachet

pokud budou lidi lhostejni a slepi ...nepomuze nic ..
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: v jednoduchosti je síla a tohle mi přijde ideální. Takhle si hlídaj u nás v tescu v butiku kožený bundy:)).
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BRENDY: jj, existuje 3 prdele vychytavek ruznyho druhu, ktery sice jdou preknat (jako vsechno), ale pouze za pomoci drahe techniky a musi to byt professional, beznej vandal je tak schopen neco urvat nebo ustrihnout, takze na ne by to bylo idealni...
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    Nejlepší by byly v tomhle případě takový ty okruhy z drátu (když se rozpojí, přeškubne, překousne), tak se spustí alarm (v tomhle případě rovnou na stage do mixáku:).
    Je to ultrajednoduchá elektronika a 100% funkčnost.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MIMINO: nemám to z webu, naposled jsem se s tím setkal cca dva měsíce zpět u holky s plným batohem nakradených věcí z brněnských butiků...je možný, že existují nějaký nový typy, ty se ale očividně ve většině obchodů nepoužívají
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    co když se zloděj nachytá tak mu potom u vstupu vypálit horkym železem znamínko na ruku?
    BURAN
    BURAN --- ---
    ERIDANI: presne, co ty vis co vsechno to muze rozjet za udalosti! je klidne mozny, ze takhle se ty plachty dostanou nekam, kam by se nedostaly a kdyz nastane ta spravna konstalace, muzou treba zachranit pred padem z utesu autobus plny maminek s detma...
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    ERIDANI: Podle palečků tady máme minimálně tři zloděje:))
    BURAN: Chudák zloděj, přeci by si nechtěl omezovat někoho, kdo má rád obrázky!
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    INK_FLO: nestaci, doba pokrocila, refresh your browser kamo :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ad pípáky: stačí mít kabelku/batoh zevnitř vystíněný alobalem a nezapípe a nezapípe...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MIMINO: po ránu dobrá vibrace bránice, dík ;)
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    hold se blizi doba, kdy budeme mit na party ochranku :(
    BURAN
    BURAN --- ---

hele co jako cekate kdyz pulka lidi co dneska delaj party ani neni schopna vykazat nepovolanyho capka z backstage?
    to se jim nejdriv musi neco ztratit nebo rozbit, pak to treba pochopej.

ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    Tak nápad se zabezpečením pomoci čipu není špatný. Kamarád měl z různých obchoďáků od prodavaček jen tak hromadu pípáků na požádání. Kdyby se to ještě nakombinovali s tím drátem a do něj se pustil proud, tak by to bylo ideální. Pak každého zloděje vyfotit, obrat o oblečení a vypustit do středu vesnice, ze které by se měl dostat domů. Možná mu ještě napsat lihovkou na čelo - Bacha, jsem nebezpečný!!! Říkají mi Míša Kulička.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo mam tu zkusenost, ani jsem se moc nedivil, smal jsem se mu a rekl jsem mu, ze az bude o lidech neco opravdu vedet tak si muzeme povidat, do te doby muze obcas prijit pro radu za mnou za stejne penize :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: a byl jsi nekdy u psychologa? jestli ne, tak se stejne budes divit :-))
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    24042010

[ PLANET BLUE NIGHT / partyparty / 24.4.2010 / CR - Jihomoravsky kraj - Perpetuum-Brno ]

Klubová sezóna nám finišuje a než se nadějeme začnou nám festivaly. Proto si Planet Blue dovolilo uchystat malou třešňičku na pomyslný závěr klubové sezóny.Je to specialitka v podání portugalských Djane’s Surya Namaskar. Tato trojice nám představí svoje djské umění a psychadelickou show, která je plná energie, muziky a také exotiky. Sekundovat jim budou rezidenti této akce Djs z Planet blue society: Kuburo, Shpack a Casper. Chybět nebudou ani uv dekorace a Vjs. V zadní části klubu bude umístěn chill out o který se budou starat Dj Jirík a jeho přátelé.

Start je stanovený na 21:00h,vstupné je za 80/100kč a každý 15ty platící dostane malý dárek od Dyna Pep energy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam