• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    PERPLEX: :) .. nebo, za klasiku, co ma porad co rict, mladejm i starejm kosmickejm harcovnikum :)
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    MITTRON: no to je jasny, treba kdysi dovalila jako infekce života na Zem z vesmíru na nějakém asteroidu a všechny viry a koacerváty tu vytrusila ona a už to jelo... čiže si to tu potvůrka může šinout už nějaké 4 miliardy let a psytrance už přes 2 miliardy roků považuje za překonanou obstarožní záležitost:)
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    Zelvuska, vodni medved, jediny znamy hybernaut, kosmicky cestovatel, na dne oceanu, v himalayi, na ledovci, v hline a mozna ze ma rada psytrenc :) .. tak trochu zahada:

Malinká želvuška dokáže přežít doslova nebe i peklo a nikdo netuší proč | DigiWeb.iHNed.cz -
    http://digiweb.ihned.cz/veda-a-vyzkum/c1-47974520-zelvuska-prezije-zar-tlak-sucho-i-radiaci-ale-nikdo-netusi-proc
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MEA: co 35? :)
    MEA
    MEA --- ---
    +- > ३५
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    CASPERDJ: DACUBE: viš kolik flašek mirabelkovice mě stálo to 3-tí místo? :D
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    DJFRACTAL: Příští rok se mudu nominovat a pošlu si hlas ze všech svých ID, takže zapomeň kámo
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Olé díky všem ,pěkné 8 místo:)i
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    sem strašně vypočítavý, pokud já budu stát tolik - tak Gappeq bude muset přitlačit na pilu, a stane se neúnosně drahým, to jeho nové album se vyprodá v Israeli, takže si ho nikdo u nás nestačí pořádně poslechnout, suma sumárum příštího psa vyhraju já :)

(ps: Mim klesne o pět příček, protože tolik kvalitní muziky už stejně nevychází ...potom mi dělá starosti ještě Psyla, ale ten dostane stejně do držky :) Jediný kdo by mohl ohrozit moji neotřesitelnou pozici jsi ty Psyrixu, ale to se nějak pořeší kapříkama :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    PSYRIX: vim vim, spocital sem si, ze mi tak staci zahrat 6 krat do roka a mam na duchod :)
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    DJFRACTAL: Super, konecne slovo do pranice :] .. v tomto pripade vsak hrajes v pondeli odpoledne od 6 do 8 u sebe na zahrade :]
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ti nejlepší by měli být i nejdražší ne? takže od dneška hraju za 1000eur/45minut, nemějte mi to za zlé, ale ten psytrenc se sám neudělá :D
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    MIMINO: to byvalo, stupne vitezu jsou tedko tak, aby vyslo na Pata.
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    od třetího místa dále bude to jpg v horším rozlišení:)
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    všichni by měli dostat diplom
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: jsem myslel, ze stupne vitezu jsou pouze 3, zlato, stribro, bronz... :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    anketu jsem presunul na nastenku, at uz nemusite zbesile protacet kolecko nqa mysi... pro prvních deset míst bhude diplom, ale pouze v jpegu :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam