• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    COSMIC_MONCHI: Zkus Ygdrassil recs. Tam vychazi spousta zajimavych veci

Yggdrasil Records (CDs) - Psyshop
    http://www.psyshop.com/shop/CDs/ygg/
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DACUBE: to plati o vsech stylech...proste bud tu muziku dela hudebnik nebo prase....to, ze na svete je mnohem vice prasat nez hudebniku neni treba pripominat...
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    COSMIC_MONCHI: To mě právě taky trochu sere na bubákách, že občas jsou ty zvuky (a většinou jsou to dost dlouhé nepěkné smyčky) jsou skládané nesmyslně. Mám rád, když ta skladby obsahuje určitý vzorec, jako že ve vitualu by to byla mandala. Přesně ja jsi to napsal psychepatixovy v trvorba auditku. Někdy je dark zvukově vymazlený ale obsahově nesmysl, jak kdyby se ti vysypaly paterny na monitor
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: nevim o tom, ze by se neco podobnyho delalo, jako najdou se neajky darkovy minimaly s podobnou atmosferou, ale zvukove i skladbou tracku je to uz nekde jinde, jako napr. Konkylie - Underwater...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MIMINO: jo, ted mi to hraje z youtube a peknej minimalovej dark... pekne naslaplej... dela to dnes jeste nekdo? ja ty zmeti nahodnych zvuku, co sem slysel ze soucasnosti moc nemusim...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo jo, starej dobrej L.A.B...i kdyz me nejvic dostava L.A.B - Red Light, to je naprostej skvost :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: btw. IMHO darkpsy jako vysitej :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    kdyz uz jsme u toho vzpominani, tento track asi bude znat kazdy, jelikoz extazi bez extaze asi videli vsichni, ale dodnes mam tento track za jeden z nejlepsich, co jsem kdy slysel...

YouTube - 02-l.a.b_-_spellbound
    http://www.youtube.com/watch?v=LDYbURVOHUo
    SLATER
    SLATER --- ---
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    nova anketa - anonymni samozrejme...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    BURAN: ja metal a to dost ortodoxne :)) co mne zlomilo byl poslech desky Caustic Grip od Front Line Assembly pri jednom z mych prvnich zhuleni... (vyslo rovnez v roce 92, ja ji objevil o rok pozdeji)
    BURAN
    BURAN --- ---
    BURAN: prvne jsem ho slysel jeste pred revoluci (Randez-Vous) z naky kazety a dost me sralo, ze mi nikdo nebyl schopen rict co to na ty kazete je nahrany! nikdo nevedel co to je, akorat ze je to supr muzika. to byly casy :))
    BURAN
    BURAN --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo jo, Jarre asi zlomil vic lidi, ja predtim poslouchal akorat tak Nohavicu, Plihala a Banjo Band Ivana Mladka :))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    000333: dobrej minimalek... koukam, ze to vyslo v roce, kdy jsem teprve diky kazetam s j. m. jarrem a objevenim existence kompu amiga500 zacal elektroniku poslouchat... rok na to jsem objevil THC a dostal A500 plus a byl jsem ztracen... :))
    000333
    000333 --- ---
    COSMIC_MONCHI: nevim proc me ty spodni frekvence pripomnely taky jednu nostalgickou vec ... [ 000333 @ 1PSY TRUCK OF THE MOMENT ]
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    opet trocha nostalgie, tento track jsem nekdy v pulce devadesatych let povazoval za definici slova "techno"... nedavno jsem ho nasel nas linku dole a imho ma porad velikou silu :)

[ 42K @ Trance, Rave, Happy Hardcore, House - 90's style ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam