• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PLECH: letak fakt vybornej, kdo je autor?
    PLECH
    PLECH --- ---
    [ Der Klang (OLIEN live) / partyparty / 9.4.2011 / CR - Praha - Cross Club, Plynární 1096/23, Praha 7 ]

Na sobotu 9. dubna 2011 si pro vás připravili páni Plech a Ejczka v pražském klubu Cross audiovisuální noc posluchačsky mírně náročnějšího, přesto velmi tanečního ražení s názvem Der Klang. Headlinerem párty je německý producent Oliver Bach aka Olien (Moon Koradji Records, Ajana Records).

Oliver se poprvé setkal s elektronickou hudbou v polovině 90. let a záhy se pustil do vlastní hudební produkce. Od acid house postupně přešel k temné noční psychedelické elektronice, která je výrazná svou neobvykle bohatou, hypnotickou rytmikou, prostorovým zvukem a místy poněkud industriální tématikou. Paralerně pracuje i na produkci ambientu a melodičtějšího psytrancu s výraznými goa trance prvky. I proto se na hlavní stagi představí s dvěma různými 90minutovými živými sety.

Line-up horní stage doplní djs: Plech, MiM, Darjeel a Ejczka. Ta však nebude prostoupena jen různými podobami zvuku, ale i decoracemi od Cyreala z Cybofunk deco crew a projekcí od Mimo-TV, Perplexe a Kashmira se Subversion. Doufáme, že tato komplexnost estetiky prostoru pomůže vytvořit nezapomenutelný zážitek.

Spodní stage bude co do hudební nevšenosti korespondovat s tou horní, a to v podobě nejrůznějších druhů lámaných beatů. Popořadě v podání djs Stantha, Rudeboy, M4Y4 a Cyrax uslyšíme vybranou selekci dubstepu, deep drum and bassu, progressivního autonomic soundu, techstepu a na závěr i ne tolik známého trance and bassu. Můžeme tak proti proudu času sledovat vývoj drum and bassových producentů, jako jsou např. Paul B či Subwave.

INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    PSYLA: to já jsem v šestnácti na house párty v olomouci zkolaboval po prdu z jointa, kterýho jsem přehnaně s mladickým nadšením tlačil, zatímco vedle mě seděl DJ Tráva a Liquid A...bože jak já se styděl!

příště vám povykládám o tom, jak jsem byl ve 14ti na první house párty v olomouckém kulturáku, kde hrál Aiffel a já tam přišel v pyžamu (protože jsem myslel, že jsou tam extravagantní oblečky normální vyzbrojen teoretickými znalostmi o UK rave scéně, avšak neobeznámen z českou šedivou realitou)
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    COSMIC_MONCHI: koukam eclips docela :)
    YouTube - TOTAL ECLIPSE: The Blob
    http://www.youtube.com/watch?v=8m0-Vr-7fcw&feature=related

v lete, slunicko zhne, vzduch stoji v nem se vlni takovejhle total eclips :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MITTRON: super video... pekny zabery
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PSYLA: hmmm...ciwe ty mas teda husty zazitky, to se jen tak v zivote nekomu nestane...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    MITTRON: chvatimech
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    PSYLA: jointa na zatmeni vedomi pri plnem vedomi :) .. a to bylo nekde v cechach?
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    PSYLA: a nebylo to napřed joint a potom total eclipse?
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    MITTRON: si takhle sedim na open airu a najednou mi podava jointa total eclipse:)
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    YouTube - TOTAL ECLIPSE - Blue Galaxie
    http://www.youtube.com/watch?v=W59Vuti0_8g&feature=related

k tomu pocasu?..
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    DRFEFEDEBILL: velice to připomíná welcome to wonderland o bushparties v klokánii. ale fajny dokument, dýchne z toho dobrá nálada
    IVQ
    IVQ --- ---
    KRYZKA: ano bude, aby nebyl:-D prijede v sobotu
    DRFEFEDEBILL
    DRFEFEDEBILL --- ---
    pokud tu ještě nebylo tak doporučuju: Ozora 2010, oficiální video...
    Bohužel tam nejsou ty interpreti, kteří by mě zajímali...Třeba Psykovsky a spousta dalších, ale i tak je to příjemná podívaná...vzlášt pro ty co tam byli...

OZORA Festival 2010 (Official Video)
    http://www.vimeo.com/20410755
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    GOA_TRANCE: chapu, nenutim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam