DARJEEL:
Toto! Je jeden z nejnádhernějších filmů, co jsem kdy viděla a doporučuju ho všem, kdo jej neviděli.
Viděla jsem ho i bez titulků i s titulky posunutými do někam... Nevadí, pokaždé byl vynikající. Kéž by to bylo taky ve 3D! :)
A za ten tip chci poděkovat Muabimu, díky moc! :)
---
A k anketě - o vánocích trip na rohlíčcích.... Jasně mi říkal, že jdu jakousi zvláštní, ne-li dokonce trochu špatnou cestou. Po druhé trip na roládě - říkal to podobné... Že by marihuana věděla, co spouští a nebo snad byla proti mně? (pekl to klučina, co je taková moje lehce spřízněná duše, tak nevím...)
A po třetí vnímání na MDMA - že by i tahle látka říkala, že jsem si nezvolila to nejlepší, že by mne klamaly vlastní city? Je to cesta složitá a plná zvláštních bednáží... Je to ale proces a snažím se být za svá rozhodnutí zodpovědná, všecko zlé je pořád pro něco dobré, jenže na druhou stranu - co na to čas? Je neúprosný. A co moje energie...
Pro vysvětlení pro ty, co třeba nikdy nezažili trip na THC - je možné mít halucinace i po hulení, tak se nedivte prosím, že jej tu zmiňuju jako psycheledikum... :))