• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: Souhlas. Zrovna psytrance by vinyl jaksi zakulatil.. Ostrý hrany a "pily", kterých je psy plný, by ztratily na síle (i když má deska širší zvukové pásmo). U valivýho techna je tenhle efekt spíš žádoucí a to jsou pro neznalce takřka nerozeznatelný styly:).

..no nic, pokračujte. Aspoň to začíná být zajímavý..
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    COSMIC_MONCHI: a co teprve kdyz tech cue muzes mit vic, a skakat mezi nema behem hrani aniz by to bylo slyset :p
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: zalezi dost na typu muziky na neco jsou lepsi desky na neco cd....
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: i kdyz uznavam, ze napr. funkce cue je hodne uzitecne udelatko :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    CASPERDJ: hlavne se mixovani z desky neda s nicim jinym srovnat, mozna s playery (nebo i kontrollery jestli existuji), ktere emuluji gramofon - tj. otacejici talir se silnym motorem a ovladanim celeho mixu praci s deskou... CDcka mi to dodnes nenahradily a ze uz to jsou roky, kdy jsem gramce prodal...
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    INK_FLO: A jestli někdo osloví svoje kamaráda a pošle jim info o Zlatém Psu tak je to snad jeho věc.O to jde aby se zapojilo když už co nejvíc lidi.Jak ty říkaš na tajno.....
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    INK_FLO: Jestli narážiš na mě, tak sem zde napsal jen svůj názor.Spoustě lidi se očividně nelíbí, ale proč taky když nic jiného nezažili.Já si zažil vše a vím zhruba co a jak a Traktorysti a podobně sou u mě na posledním místě.Určitě je pro mě zajímavější klasická djská práce protože ta se nedá jen tak lechce ošidit:)
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Ps: Ono je to spiš tím,že deska má nejlepší zvuk a je to djská klasika:)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    THX_1138: successful troll is successful :))
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---
    já hraju z traktoru občas. jednou jsem hrál i z dodávky a musím řict, že mi nabízela mnohem lepší uživatelské rozhraní než traktor..
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    PLECH: :) Chtěl jsem to samý.. nechal jsem se unést..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CONTINUITY: jestli ono to není tím, že gramofony implikují zdaleka největší penisy v okolí... samičky přece milují gramofony! :o)
    PLECH
    PLECH --- ---
    BRENDY: Promiň, rozhodl jsem se nezapojovat do debat na Nyxu, nevzchází z toho nic dobrého :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    PLECH: Jak tak sleduju tuhle "debatu", šmrdlalové jsme všichni, až asi na dvě-tři dýčejské světové ikony. Začnu asi pěstovat bonzaje..

Jak někdo hraje bezchybně a sterilně, přestává mě to bavit. Musím slyšet punc živýho přednesu. Toho (a mnohem víc) lze docílit i v traktoru. Buď v klidu Plechu:)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    já hraju z traktoru, takže mě klidně vyřaďte...nemám potřebu snažit se pod nějakýma záminkama diskvalifikovat alespoň část domnělé "konkurence" a následně pak všem psát tajně do pošty s prosbou, aby pro mě hlasovali že :-)...i kdyby mi to přineslo vítězství, tak si nemyslím, že to něco skutečně svědčí o mém vkusu či skillech, což asi někteří pořád nechápou...nebo mám možná jen málo (z)dravé testosteronové soutěživosti :-))
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    THX_1138: Oj.... ;)

Když někdo udělá takovou atmosféru, jako třeba Peculiar na Babionu, takovou sílu, je mi naprosto upřímně jedno, jak to dělá, kolik možností využívá nebo nevyužívá, a po pravdě řečeno tenhle druh kritiky mi zní dost legračně.

Jestli umíš to samý, jinýma prostředkama, s maximálním využití technologie, tak super :o)....ale opravdu nerozumím tomu, proč by něco, co se ti jako vnímajícímu posluchači jeví v pořádku, mělo být v nepořádku, protože nebyla využita každičká funkce....;)

To je jako bych řekla, že tvoje smsky slečně, kterou miluješ, nejsou dostačující, protože je sice píšeš od srdce, krásným slohem a gramaticky správně, ale nevyužíváš úplně dokonale software svého mobilu, nepoužíváš diakritiku, automatickou kontrolu pravopisu a nevkládáš hejbací gify ;-D
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MILUCH: Vracíš se k tomu, že míchání z traktora je jednodušší. (Sync bych už do toho netahal. Tahle funkce je asi tak funkční, jako ukazatel bpm na playeru a asi tak stejně "práci-ulehčující")
    DJ musí s lehkostí rozumět tónu, rytmu, náladě, publiku, pokud možno s dávkou talentu. Pak je úplně jedno, z čeho hraje. Ať už namapované klávesnici notebooku, kontroleru, cd playeru, gramce.. Prdel se dá udělat s dvěma kazeťákama, nebo třema ipodama, pokud to umíš.
    JARIN
    JARIN --- ---
    gramce na vás bando líná nedídžejská! :)
    O_HM
    O_HM --- ---
    nojo vsude je plno lidi co hrajou na picu... stale ale nechapu co to ma spolecnyho s kategorii "hraje na komplu"... to jakym zpusobem lidi hrajou prece nema ZADNOU spojitost s tim jak dobre to delaj... pokud se vam nelibi jak nekdo hraje coz se mi taky stava muzete povazovat za pricinu spis toho cloveka co stoji za pultem, popripade toho co ho tam postavil ale uvedomujete si tady prave vinite nuz z vrazdy?

a ze muze hrat kdekdokdeco? hmm rozhodne lepsi kdyz hraje kazdej debil nez jako driv kdy hral jenom kazdej debil co na to mel prachy... aspon tak mezi horama sracek nenajdes jednu perlu ale dve :) nejenom ze nahovno se da zahrat z cehokoli ale predevsim i kvalitne se da zahrat z cehokoliv :)

a jestli nechapes reakce lidi, tak to ber treba tak ze se snazime zprovodit ze sveta tady ten memeticky anachronismus o tom ze jedno nabozenstvi ma neco navrch oproti jinymu, kazdy je proste jenom stvoreny pro nekoho jinyho...
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    KERRAY: ja som narazal hlavne na ten fakt, ze "pak může hrát kde kdo kde co", a ze vidam ten amaterizmus castejsie nez by som chcel :).

Koho sa to tyka a koho nie uz si snad preberie kazdy sam, ja mam teda do nejakej kategorizacie, hadzania ludi do jedneho vreca a odsudzovania kohokolvek z principu hodne daleko. Dobre, pripadne aj nahovno, sa da za hrat z cohokolvek:). Fakt nechapem tie dotknute reakcie tuna od ludi, na ktorych ta kritika rozhodne nebola smerovana.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam