• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    HEEHY
    HEEHY --- ---
    MILION MARIHUNA MARCH OPENAIR AFTERPARTY V UNIKÁTNÍM PROSTORU ŠTRAŠNICKÉ PASTI
    [ Vernal Dreaming with Distorted Goblin / partyparty / 10.5.2014 / CR - Praha - Hospoda Past U trati 40 B, 10000 Prague, Czech Republic ]
    Live Act:
    Distorted Goblin [Sonic Chakras Records | Macedonia]

DJs:
    Elien [Zero Point]
    Cejn [Zero Point]
    Salihlávka [Synaptic Dreams]
    Mako b2b Heehy [Synaptic Dreams]
    Cuky [Synaptic Dreams]

hospoda PAST Strašnice
    http://www.hospodapast.cz/
    U trati 3267/40b
    Praha 10 - Strašnice
    100 00

ENTRY:80 CZK
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    že tu zase už po x-té vytahuju toho Reynoldse a jeho knihu Energy Flash, tak on když tam komentoval tu první vlnu goa trancu, tak to vyznění bylo spíš negativní. Ale pak ke konci, když se k tématu vrátil skrz účast na nějakém jihoamerickém open airu na konci devadesátek, kde hráli Hallucinogen, X-Dream atd., tak dost obrátil a prohlásil, že psytrance je skutečný a životaschopný underground
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    PLECH: nevim jestli je vylozene nutne nekoho lakat, ale v minulosti se mnohokrat ukazalo, ze kazdou uzavrenou subkulturu ceka sebedestrukce a zanik.
    PLECH
    PLECH --- ---
    Teď by se mohla rozjet již tradiční debata o tom, zda je žádoucí, aby se na psytrance lákali členové jiných subkultur. Jiří?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DNF: tak já myslím, že na discu v boby nebo na freeteknu mají větší šanci stát se drogově závislým než na psytrancu :-)
    DNF
    DNF --- ---
    INK_FLO: ajajaj, a uz je to tady, napred na disco v boby, pak brana k psytrance, a hned je tu dalsi drogove zavisly clovek. Chmchmchm.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    zbytečnej flame...skvadra lidí, kteří byli na favále by určitě na hx čarodějky nejela, víceméně mlaďoši, hodně tekknařů a tak. V tom jsou ty Casperovy akce dobrý, že odchytávají lidi, kteří by jinak na psytrance asi nešli a může to pro ně být vstupní brána k podnikání dalších průzkumných akcí
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    MARTYZAN: no právě ty osobně bys to třeba neudělal ale přece nebudeš hodnotit co dělají jiní;) myslet si o tom můžeš samozřejmě svoje jako já;)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    DACUBE: taky Mutant Star;)
    Hele mě to může být v celku jedno..jen jsem si toho všiml a zarazilo mě to.
    doba je asi už někde jinde než před těmi 10 lety kdy jsem HX čarodky spolupořádal.
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    Marty myslím, že na faval a na čarodky půjdou rozdílné typy lidí a navíc jedno je vevnitř a druhé venku, tak tam nějaký konkurenční boj nevidím. Jediný, koho to poznamená bude InkFlo, který utratí majlant za taxíka, jak bude pendlovat mezi dvěma akcemi a ještě v tom taxíku zapomene hábit
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    MILUCH: nevím co na tom nechápeš..HX dělají tradiční party na čarodky už více jak deset let..dycky se to respektovalo jako otvírák sezony..navíc je to v podstatě kousek od Brna..ale taky chápu že dostal termín na Faválu už nějakou dobu dopředu...ale já osobně bych tohle neudělal...je třeba se na te naši malé scéně trochu respektovat a podporovat a ne hazet si klacky pod nohy. Thats all folks;)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    MARTYZAN: a proc by nemohl udelat....taky nechapu;)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    CASPERDJ: proc delas indor kdyz je ve stejnem terminu tradicni hx open?nechapu...
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    MARTYZAN: taky jsem ho chtěla nějak olajkovat, fajné!
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MARTYZAN: no, muzu z toho zkusit udelat flash, ale nevim, jestli to nebude moc zakerny :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    heej super záhlaví!ještě by to chtělo nějaký zvuk;)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jestli je neco moje krevni skupina, tak je to toto:
    65DAYSOFSTATIC - Prisms (OFFICIAL VIDEO)
    http://www.youtube.com/watch?v=lMp3hovjQyQ
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    STŘEDA 19.3. BIOCROSS /horní stage/ - benefit na podporu arteateliéru v Psychiatrické nemocnici Bohnice

Arteatelier v Psychiatrické nemocnici Bohnice je v těžké finanční situaci a tento benefit mu může pomoci získat finanční prostředky na barvy a další materiál pro arteterapie, které jsou od tohoto kalendářního roku povinné pro všechny pacienty 3. psychoterapeutického pavilonu. Budeme rádi za jakýkoliv váš příspěvek.

http://www.plbohnice.cz/terapeuticke_dilny/arteatelier/cz

►►►PSYCHEDELIC STAGE◄◄◄

►LIVE ACT

GAPPEQ /Parvati Rec., Wirikuta Rec., Zaikadelic Rec., Bhooteshwara Rec./

►DJs

MP /HedoniX/
    TRANCEFORMER /Yupisaschi/
    EJCZKA /Polyhedra/
    PSYION /Crazy Arts/
    JONAH MOSES /WizArts/

►VJs

PERPLEX
    KASHMIR /MIMO-TV/
    SIGGY&KOZA /HedoniX/

►UV decoration

WIZARTS
    https://www.facebook.com/wizarts.org

Vstup doporučený 50 kč. Můžete přispět jakkoliv do kasiček na baru!

►►►2ND STAGE◄◄◄

STEAM PUNK NIGHT /Steampunk madness/

http://www.psytrance.cz/...it-na-podporu-arteatelieru-v-psychiatricke-nemocnici-bohnice#comment-5956
    https://www.facebook.com/events/606971879382569/?fref=ts
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    Ubytování na čarodějnice HedoniX: DemoHedokracie je v chatkách a lze objednávat na e-mailové adrese: ubytkohx@gmail.com. Pronájem je možný pouze na celý víkend a lze pronajmout jedině celá chatka. Cena je 300Kč za lůžko na celý víkend, chatky jsou 4 a 5ti lůžkové- tz, že celková cena je 1200Kč nebo 1500Kč. Objednávky podávejte mailem, ale rezervace je platná až převodem částky na účet (78-8853700267/0100 (komerční baňka). Případné dotazy pište taky na uvedený e-mail nebo volejte 777934209 (na telefon pouze dotazy- objednávky prosím do mailu at v tom je pořádek- díkes). Další podrobnosti se dozvíte na připravovaném webu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam