• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    halucinozábava na sobotní odpoledne
    Inspirograph
    http://nathanfriend.com/inspirograph/
    HEEHY
    HEEHY --- ---
    Již dnes večer druhé vydání události NATURAL FREQUENCIES

Line Up:
    Lounge Bar:
    20:00-21:30 Cuky & Andy Warhol (live performance)
    21:30-23:00 Ypsylon
    Main Stage:
    23:00-00:15 Reborn
    00:15-02:15 Biosynthesis (Liveact)
    02:15-03:45 Gappeq (Liveact)
    03:45-05:00 Salihlávka
    05:00-end Mako b2b Heehy

První část párty která proběhne v Lounge Baru je vstup volný :)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    SAGUS, DARJEEL: přesně tak - zvýšit dávku, nebo vyměnit substanci! :-)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SAGUS: kdysi ani nic jiného než goatrance nebylo...to až po roce 2000 to šlo do kytek;)
    ale pro mě je taky hudba dobrá/kvalitní nebo špatná/nekvalitní...poslouchám i současnou hudbu ale psytrance to teda není;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SAGUS: nebo pořádný drogy ,-)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    DARJEEL: jj, obcas to fakt sedne lip nez cokoli jineho, pamatam si tych par momentov ked mi tranzom prenikla myslienka "tyjo neco na tom bude, tohle je fakt dobry:))" ..ale stejne vetsinou preferuji celobytostni orgasmy, ktore potesia aj to ucho a mozecek, hezky nacancane atmosfericke vysokorychlosti lobotomie :)) . Ono to je mozno aj tym ze som ziadne oldschool casy psytrancu nikdy nezazil a k plnemu prozitku goa mi chybi ty nostalgicke vzpominky :).
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SAGUS: goa není tolik pro uši a mozek jako je pro nohy (a srdce) .-)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    MARTYZAN: Anoebise som neslysel, takze neviem :). Momenty ked ma goa chytlo za srdce a s chuti som si na to zatancil by som spocital na jednej ruke, takze to fakt nevyhladavam :)... ale snazim sa byt schopny ocenit kvalitu tam kde je, bez ohladu na moje osobne chute a preferencie, a dobre goa si miesto na party urcite zasluzi :).
    GLOBUS
    GLOBUS --- ---
    MARTYZAN: Marty, prosím tě, jen žádná psytomimetika na akcích ;o))
    ZER0POINT
    ZER0POINT --- ---
    Psytrancový pravidelný radio pořad na internetovém radiu http://www.streetculture.cz/
    Tentokrát s hostem Gappeqem, ve čtvrtek od 21h.
    .
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SAGUS: no pekne jsi mi to vratil:)kdybych si dal na party nejaky psychedelikum tak me ta hudba asi vtahne...ale takhle na strizlivo me to strasne nebavi..a co Anoebis na Penikove..ten se ti taky nelibil?
    REBORN
    REBORN --- ---
    MARTYZAN: však v pohodě, já myslel že ti spíše nesedl jen ten track, pokud celkově foresty nemusíš, tak to chápu :)
    Já mám foresty asi nejraději, goačka se mi poslední dobou začaly taky docela líbit, leč něco podobného Sagusi cítím zase u většiny progressivu, že to není nic moc pro mě :)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    MARTYZAN: to je asi vec vkusu, ja se v bazine cvachtam celkem rad a goa, jakkoliv kvalitni, nevydrzim poslouchat ani 5 minut :) .. taky, nerikam ze to je sracka, ale vim zcela jiste ze to neni nic pro mne :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    REBORN: jo v bleděmodrým to samé;)...prostě to není můj šálek...přijde mi to celou dobou uplně stejný...na akci mi to dělá to stejný...třeba na loni na Ufo Bufo...dohrál Yudhistira a pak začlo tohle *čvachtání se v bažině* celou noc...tím nechci říct že je to špatný...jen se mi to nelíbí...tak sorry že jsem vás s tím tady prudil;)
    REBORN
    REBORN --- ---
    MARTYZAN: tak co třeba tahle? :)
    biosynthesis - fipi movements
    http://www.youtube.com/watch?v=KUH0c4WJFxA
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    ANDY_WARHOL: nemůžu si pomoct ale po poslechu ukázky jsem nabyl dojmu jako bych jel slepou ulicí..;)...od nikam nikam...zvukově to je pěkný...ale totálně bez myšlenky,melodie..nevím no asi jsem na tenhle forest už starej;)..ale je to věc názoru samozřejmě.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    [ NATURAL FREQUENCIES / partyparty / 1.11.2014 / CR - Praha - Štefánikova 18/25, Praha 5 – Smíchov ]

Rok se s rokem sešel a další vydání akce Natural Frequencies se přiblížilo. Rádi bychom vás proto pozvali na tento netradiční event.
    Jak si jistě pamatujete, minule přijal naše pozvání rakouský producent Praheya z Banyan Records. A protože pochopitelně nemůžeme snižovat laťku, pozvali jsme letos producenta Biosynthesis (Mighty Quinn Records/Evil Knivel Records).
    Tento producent původem z Polska, žijící v Berlíně vám zahraje v duchu forest psytrance. Těšit se ovšem můžete i na českého mistra psychedelie Gappeqa a další djs.
    Pro tuto příležitost jsme zvolili nedávno otevřený klub Magnum. Tento nově zrekonstruovaný prostor vyniká dobrou akustikou a díky jeho dispozici vás čeká party chronologicky na dvou stagích.
    První stage bude věnovaná převážně proggresive psytrance. K příjemnému posezení si budete moci kromě nápojů dát například i vodní dýmku. Tato stage skončí ve 23:00.
    Potom ovšem bude čas na pořádný tanec a noční psychedelii na hlavní stage. Zde se bude hrát až do ranních hodin.
    Nebudou chybět ani projekce a nádherné dekorace. Přesně tak jak to mají psytrancoví mazlíčci rádi :)

Malá ochutnávka:
    biosynthesis - ghost are always
    https://www.youtube.com/watch?v=BHjKQC74Um0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam