• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIDERMANOLOGSquadra Speciale ( máme i squadračky ;-* )
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    ty vyberes nejhorsi pumpu v brode, daj ti jenom drobny a jeste je vysypes? :D to mel bejt raci jenom sen :D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Lupič střílel na pumpě v Českém Brodě, při útěku peníze vysypal – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/.../315146-lupic-strilel-na-pumpe-v-ceskem-brode-pri-uteku-penize-vysypal.html

ha! tak to nebyl jen sen! ;-P
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FILUS: zase tak rychlý to nebylo! ;-D .. normální rychlost, tak kolem warp-1 ;-P
    FILUS
    FILUS --- ---
    SPIDERMANOLOG: a neni to spíš nějaká "stíhačka" ? :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SPIDERMANOLOG: a zase! .. to je mi teda záhada, co tady u nás dělá vrtulník a né jednou! ;-P
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    DOBYTEKK: hmm, tady jen 125 - asi máme nějaký společný známý ;-P
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    SPIDERMANOLOG: 205 pozvánek na událost odesláno ;-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    tywe - teď mi za barákem přistál vrtulník! ;-)
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    to byl takovej cernej humor po ranu specialne pro tebe, ty takovyhle specialitky mas rad :D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    DOBYTEKK: že se nestydíš, takhle si dělat srandu z nebohý babičky, Martine! ;-D .. ale dala ti co proto, viď? ;-P
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    U soudu:
    "Babičko, tak nám povězte,jak se to všechno seběhlo?
    Babička:"No, jdu takhle parkem, začínal duben,slunko krásně svítilo a hřálo, tak jsem se posadila na lavičku. Po chvilce šel kolem mladík, takový pohledný a sedl si vedle mně. Po minutě se přisunul blíž a vzal mě kolem ramen.
    "Žalobce:"Bylo vám to nějak nepříjemné?
    "Babička:"Ne, vzpomínala jsem, jak to bylo krásné, když jsem byla ještě mladá.
    "Soudce:"A co následovalo dál?"
    Babička:"Potom mi začal jednou rukou rozepínat halenku a když jsem se nebránila, tak mi druhou začal sunout pod sukni ke kalhotkám. Když už se mně tam málem dotknul, pustil mne a zakřičel:"
    Apríl!'
    Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho!
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    slusne to klopi no :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    Tři flašky vodky na EX - RozzlobeniMuzi.com
    http://www.rozzlobenimuzi.com/?version=hardcore&linkid=33117-tri_flasky_vodky_na_ex.htm

někoho mi to vzdáleně připomíná ;-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: mno, je vidět že mě pořád něco překvapuje - tohle jsem fakt netušil ;-P .. cloumalo to se mnou fakt slušně - snad jsem nestihnul ještě nějakou ostudu ;-P .. když jsem pak kolem poledne nějak šel na záchod, došel jsem až nevim kam a pak jsem se dostal až do Vysočan, no paráda ;-) - doma jsem se nacpal a usnul, pořád ještě pod vlivem ;-) .. každopádně, koláčky a houbičky byly fungující! ;-D
    DOBYTEKK
    DOBYTEKK --- ---
    kolacky a houby v medu, sama priroda :) ale bylo to asi poctivy no
    INXS
    INXS --- ---
    Co ste tomu stepkovi provedli?! Takhle jsem ho jeste nevidela a to je co rict :)
    SOUTHDOG
    SOUTHDOG --- ---
    nakej mejdan dnes? http://j.mp/1bcEYWu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam