úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SUURJA
reference:
+14
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
nošené : 2 inzerát
málo : 4 inzerát
Oblečení- : 4 inzerát
nabízím
Oblečení- nenošené/ málo nošené
oblečení velikosti M, 38, 40
Prodávám oblečení, které nenosím, jinak je zcela v pořádku.
1, sukně zelená, s podšívkou, nenošená, zn. Monsoon, vel UK 12, EU 40, pas 42 cm, délka 65 cm, je spíše na boky, barva sytější než na fotce. PC 400, nyní 200 Kč.
2, kraťasy světle modré, slabý bílý proužek, nenošené, zn. Camaieu, vel. EU 42, pas 42 cm, délka 35 cm. PC 450, nyní 200 Kč.
3, sukně šedá s puntíky a traktorem, dvakrát na sobě, zn. Akari, vel. uni, pas natažený 47 cm, délka 42 cm (i s pasovou gumou). Možno nosit na boky i v pase. PC 900, nyní 400 Kč.
3, šaty květované, zn. Promod, vel. UK 10, EU 38, pod prsy 40 cm, délka 105 cm. 300 Kč.
4, šaty starorůžové (tmavší než na fotce), lehounké, s podšívkou, nenošené, zn. Rise /kupováno přes Dorothy Perkins/, vel. UK 12, pod prsy 41 cm (je tam gumička, takže se ještě natáhnou), délka 85 cm. PC 30 liber, nyní 450 Kč.
5, šaty s puntíky, zn. Dorothy Perkins, UK 12, EU 40, v pase 38 cm /guma, jdou ještě natáhnout/, délka 90 cm. Lehká, vzdušná látka, líbí se mi moc, ale mám v nich ramena jako hráč amerického fotbalu. PC 20 liber, nyní 350 Kč.
Omluvte kuchyň v pozadí, jsem doma nemocná, takže nemůžu nikde pobíhat.
Možnosti a ceny dopravy
Vyzvednutí v Praze. Vinohrady, centrum, metro C.
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam