Ahoj, musim se omluvit vsem, kdo mi psali, ze by o pokoj meli zajem a poprosim, pokud zajem stale jeste trva, kontaktujte id TRUCE.
Je to moje byvala a jak uz to tak na koncich vztahu chodi, dela problemy.
V tomto pripade problemy znamenaji to, ze na slusne polozeny dotaz:
- rikalas, ze se stehujes, muzu vedet od kdy, tedy? odpovida: di do hajzlu, odstehuj se Ty
- prosimte, dala bys mi vedet, kdyz se teda chces odstehovat, od kdy se stehujes, a dala bys mi vedet vcas? jakoze treba mesic predtim, nez odejdes, at sezenu nekoho jineho. ---- vyser si oko, poresim to, jak se mi bude chtit, to neni tvuj problem.
Vzhledem k tomu, ze to muj problem je, protoze uz jsem 2x s touhle pani [ano, stale jeste jsme manzele], mel podobny problem, ze se odnekud odstehovala a jak za ni pak lepil nedoplatky v najmu, tak se holt musim omluvit, ale o tom pokoji ted nejsem schopen rozhodovat ja, proste nevim, co id Truce udela, spis to zkonci tak, ze to cele podela, ale byl bych radej, kdyz by za sebe nasla nahradu, takze poprosim, pokud zajem o pokoj trva, napiste primo id TRUCE, treba vam rekne, kdy ze by se chtela z pokoje odstehovat, ja uz vas pak klidne vezmu na prohlidku nebo tak.
Omlouvam se za delsi response time, nevedel jsem, co mam odpovidat, posledni tyden nebyla doma a na domluvu nereaguje...
Sorr za verejnou ostudu.