úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PAJAKRYSA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Pronájem : 1 inzerát
nabízím
Pronájem 1+kk/Studio flat to rent
Pronájem 1+kk v Praze,
Nabízím k pronájmu garsonku (1+kk), 28m² v panelovém domě v Praze 9, ve třetím patře, zařízený (lednička, pračka, varná keramická deska, stůl, židle, skříňky, postel...) za 8.500.- měsíčně včetně poplatků a připojení na vysokorychlostní internet (kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu, možnost nastěhování 17.října), společný balkon přes chodbu, vchodové dveře do budovy s elektronickým bezpečnostním zámkem, do 10 min. chůze na stanici metra C Střížkov nebo Prosek, 5 min. na autobusovou zastávku Českolipská nebo Sídliště Prosek (noční autobus). V blízkém okolí obchody (řezník, pekařství, drogerie, supermarkety, banka ČS, hospody). Domácí mazlíčci - ano./
/I have a studio flat to rent, 28m² in panel house Prague 9, 3rd floor, furnished (fridge, washing mashine, ceramic hob, table, chairs, cabinets, bed...) for CZK 8.500.- monthly, bills and hi-speed internet connection included (one month rent deposit, free to move from 17th of October), shared balcony across the hall, main bulding security door with el.locks, up to 10 min. walk from tube stations Strizkov and Prosek, 5min. walk from the bus stations Ceskolipska and Sidliste Prosek (night bus - 24hour access to the city centre). Close to local shops ( butcher, baker, supermarkets, bank, pubs). Pets - yes
MEDUZAANDREA
---
---
12:32:56 14.9.2013
Ahoj, já mám taky zájem. Můžeš napsat na email manta@volny.cz, jestli je byt ještě volný? díky, určitě to hned beru..
BLAZEJ_HOLEN
---
---
12:50:48 12.9.2013
Mam urcite zajem je na tebe kontakt?
MAAGITA
---
---
2:53:18 12.9.2013
také bych měla zájem o prohlídku.mám ale dotaz,nevadil pes?
GOODNIGHT
---
---
20:19:37 8.9.2013
Je možné se domluvit na prohlídce? :))
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam