SAHARA: Nechápu, proč používáš výraz ty ostatní vemena, když sem se přes tekway tenkrát seznámila jenom s Erikkem a Carlosem a stim druhym jen abych zapomněla...
Je běžný, že nějakej kluk na svojí bejvalku něco práskne (jako Carlos na tekway) nebo co hůř, nahodí třeba nějaký intimní fotky (což se mně naštěstí nestalo) a je taky běžný, že se tim pár primitivů náramně baví, ale že se tim baví i holka je dost neobvyklý. Osobně sem si o Violce pomyslela, že je buď nějak zakomplexovaná, když o mně píše, že mam dobře projetou prdel nebo že má něco s Erikkem a tak žárlivě nenávidí každou holku, která s nim někdy něco měla. V tomto případě se ukázalo, že je to druhá možnost.
Jinak s tou krasavicí má Violka pravdu, zdaleka už nejsem taková supermodelka jako když mi bylo sedmnáct.
Chápu, že je Violka v blbý situaci, když chodí s Erikkem, kterej na akcích vídá spoustu překrásnejch mladejch hubenejch roštěnek a sám má takovou obyčejnou nevýraznou stárnoucí buchtu, ale jestli Violku Eriček miluje, tak se ona nemusí ničeho obávat a žárlit a urážet všechny rostěnky okolo, který ani nezná. A Violko, intelektuálně ty sedmnáctky bez názoru trochu převyšujem :)
ERIKK: Nekuřačka, která by už nevzala do huby od nikoho ani jointa šuká za drogy - vtipné :)