úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ISCH
reference:
+62
všechny inzeráty uživatele
LCD steam deck
V podstatě se mi jenom válí doma, nevyužívám.
6500 CZK
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
IHNED : 1 inzerát
nabízím
Garsonka na Žižkově - IHNED k nastěhování
Hledám nájemce do garsonky na Žižkově, Koněvova ulice.
Ta má patro na spaní (žádná vetchá konsrukce z pár prken ale krásné, vestavěné), kuchyňský kout, koupelnu s vanou a wc.
Podlahová plocha je tuším 20m2, užitná je díky patru skoro 30m2.
Vybavená je vestavěnou ledničkou (pro jednu-dvě osoby stačí) a velkou šatní skříní, dvojvařičem, v bytě je přípojka na pračku.
Část nábytku (matraci - kupovaná v červnu tohoto ruku - a komodu) jsem ochotna přenechat za nějakou rozumnou částku - vše je na domluvě.
Vytápění je na přímotop (ale garsonku si člověk zvládne zadýchat pomalu sám :), navíc se v okolních bytech také topí), teplá voda je na bojler.
Minutu od bytu - a jste na Vítkově!
V bytě je zaveden internet (O2), který si ale budoucí nájemce ideálně napíše na sebe. Cena nájmu se skládá z částky 7.000 nájemného s poplatky + 2.000 (nájemce se může rozhodnout, jestli jí chce přespat na sebe, nebo ji nechá na majiteli, jenž jí vyúčtuje). Za každou osobu navíc je +300 (a možná by bylo vhodné navýšit i tu ele...). Pro majitele není problém, aby nájemce měl drobné domácí zvíře, pokud byt nezdevastuje a nebude terorizovat sousedy. Při nastěhování je třeba složit vratnou kauci ve výši jednoho nájmu s poplatky (tzn. 7000).
Co se ostatních bytů týče - dům je až podezřele tichý, takže Vás nebude rušit soused zatloukající hřebíky ve dvě v noci a podobné.
Doporučuju se mi ozvat a domluvit se na prohlídce, mě byt učaroval, ale bohužel musím pokračovat dále.
K nastěhování ihned!
TIGGY
---
---
21:48:51 17.10.2013
Ahoj, chci se zeptat, zda je inzerát pořád aktuální? Meli bychom velký zájem, díky. P
GOODNIGHT
---
---
15:17:15 2.10.2013
Je to stále volné? :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam