• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PONCIK: vsak po tech volbach pristi rok uz po TOPce nestekne ani pes... sasek Feri (jak povidal pro DVTV) uz prestane byt saskem a pude do voleb (trosku pozde a mimo s toudle image trotla), Kalousek to mozna zabali (taky ale imho pozde)...

    mozna to necemu pomuze, protoze Kalouska nenavidi stale moc lidi (at opravnene, ci ne), ale co tam zbyde dal? nejak jakoze nic? se to rozsype jak VV, end of story

    navic to dlouhodobe nepochopeni kampane, za tim stoji FB guru Feri, nebo jako za vsim Kalousek, ci? tydle volby byly uplne tragicky v ramci prezentace TOP09 - porad dokola presvedcovat jiz tech par zbyvajicich a presvedcenych (ala druhe kolo prezidentskych voleb) a porad pres ten internet a FB (na malomeste sem si niceho nevsim, mozna volebnich listku az pak)

    ja to vnimam tak, ze ten potencial, co TOPka mela jeste s Karlem, je uz davno pryc, stejne jako Karel (to ze se nekde vyfoti, ci si da pivo, asi moc nefunguje, zeano :) )
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Nakonec jsem teda TOPku do kraje volil, ale 3,4% za celou republiku mně opravdu usadil . Velkou chybu vidím v rozkmotření se se STANem a ani ten M. Kalousek voliče opravdu, ale opravdu neláká.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Tak jsem včera koukal na předvolební debatu na ČT24 pro Ústecký kraj a bohužel mně kandidát TOPky zklamal, mluvil strašně zeširoka, na konkrétní problémy moc názorů neměl, co konkrétně odpověděl nemá šanci za jedno období udělat a navíc tam schytával palbu za Drábkovu sociální reformu.
    Skoro mně víc zaujal kandidát od Pirátů & Greenhornů a kupodivu i ODÉESÁK můj bývalý šéf a starosta na zrušeným OkÚ Chomutov. Volba nebude tak jednoznačná jako kdysi.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DANYSEK: Top a opozice nejsou synonyma, očividně v tomhle případě nikdo jinej z opozice kromě dvou nezařazených s tim neměl problém, to pak sama Top asi těžko něco zmůže.

    Mně jako potenciálnímu voliči se nezbytných informací od Top dostalo, že nehlasovali proti je v tomto případě z praktického hlediska totéž jako zdržet se -- návrh nepodpořili, ale stejně prošel.

    Nicméně nejsem žádnej jejich advokát (ostatně v posledních volbách jsem je ani nevolil), jen podotýkám, že mi nepřijde, jako že "nemají problém" s tou danou normou a možnou cenzurou.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FIONOR: tak predevsim to omezeni je technicky vzato zcela bezzuby - z pohledu udajne sledovanyho cile. Naopak dava prostor statnimu urednikovi "legitimne" paragraf zneuzit k omezeni svobody slova. A proc vubec uradu tuhle "moc" davat? Hlasovat proti a mlcky se zdrzet je rozdil.
    CROSS: s touhle argumentaci je snemovna zbytecna :-) Soucasna koalice ma jasnou vetsinu, ergo co chce projde. Je zajimave, ze jinde nam opozice predvadi, jak nezadoucim vecem branit jde - zatimco tohle proslo naprosto hladce.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DANYSEK: hlasovali pro to? Nehlasovali. Prošlo to bez nich? Prošlo. Já nějak nerozumim, na co přesně se ptáš nebo co chceš slyšet. Před časem jsem někde v novinách narazil na rozhovor buď s Farským, nebo snad přímo s Kalouskem, kde se k tomu vyjadřovali, poměrně jasně.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FIONOR: nebranit se potencialni cenzura je zda se lepsi, rozumim :-) Odzvanime si svoje, aby se neco vykazalo, a tim to konci. Uz se tesim, jak se nasledne Kalousek bude rozcilovat nad tim, ze Babisovi urednici zasahuji do svobody projevu, ktera se plizive do zakonu dostava. Zdrzenim se nesouhlas vazne neprojevuje a tvoje omluvenka je slaba - odkdy se Kalousek boji kritiky
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PJGEPR: no, "zdrzet se" neni zrovna silna forma projevu nesouhlasu... to je takove nemastne neslane "sice nejsme pro, ale proti vlastne taky ne". Projevy u mikrofonu na tom nic nezmeni.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    DANYSEK: mají a proto pro něj nehlasovali ... zejména poté co neprošel Farského návrh, aby se pripadné rozhodování přesunulo z MF na soudy... více třeba zde http://www.janfarsky.cz

    a všimli si toho např pirát Ferjenčík na fb:
    Jeden z momentů, kdy je člověku fakt líto, že v té sněmovně Piráti nesedí. Jediná strana, která se postavila proti cenzurnímu zákonu o loteriích byla TOP 09 a přednesl to kdo jiný než Miroslav Kalousek.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Poslanci TOP09 nemaji problem s "nenapadnym" zavadenim cenzury na internetu? :-)
    A jeste pod taktovkou p.Babise, ktereho predseda TOP09 ma tak rad? :D
    Je smutne, ze napric politickym spektrem se nasli pouze 2 poslanci, kteri dokazi zhodnotit realne dopady onoho "antihazardniho" paragrafu. Uz se tesim, jak se Kalousek bude rozcilovat, ze mu Babisuv urad necha zablokovat jeho web ;-) Ale fakticky to ted umoznil i on sam.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WANTON: v jake vztazne soustave? :) sice preferencemi topka moc netahne, na druhou proti sso... porad jaksi vede :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    koukam, s topkama je amen.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    DANYSEK: mas vybrano na dost dlouho dopředu :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PJGEPR: od doktoru udrzuju bezpecnou vzdalenost :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    DANYSEK: njn, holt asi nepatříš mezi jeho pacoše :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PJGEPR: na P10 bydlim a neznam ho :-)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PAULMUADDIB: ne... ;) Dulezita je znalost ve volebnim obvode ;).
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PJGEPR: Super. Ani jednoho neznám. To jsou ti, co je nechtěli v ANO?
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam