• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRSlečny VS brýle O-O
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    CLEMENTINA: dobré
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    CLEMENTINA: pěkné
    SARGONOUT
    SARGONOUT --- ---
    MASOO:

CLEMENTINA:

nadhera .... nadhera ! ... :P
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MEESHA: týjo pěkný! škoda že mně takový brejle neslušej..
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    CLEMENTINA: super:))
    CLEMENTINA
    CLEMENTINA --- ---
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    MASOO: nice
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: jojo taky souhlasim, vyraznejsi obroucky, sesmikat trochu ofinu a bude tovypadat lip:)

ELS: tyjo na tobe by se mi mozna libily mene vyrazny obruby.. ze jako zbytecne upoutavaji pozornost jen na sebe.. ale jako jsou hezky, zajimavy..
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    UGLYDOLLS: no jasne ja vim, ze se ted rejbeny kopirujou jak sileny..ale neprijde mi to dvakrat slusivy.. nereknu ty slunecni, ty jsou jeste rekneme stylovy, ale ty dioptricky.. jeste k tomu tam ma urcite pulka lidi superstajlis ciry skla:)
    IVETMTN: ne, tady nikdo raye charlese nezna.
    MASOO
    MASOO --- ---
    kamoska
    LNDT
    LNDT --- ---
    IVETMTN: to jsem nevedela. zajímavé. poučení od odbornice;)
    IVETMTN
    IVETMTN --- ---
    Ray Bany sou hlavne hodne kvalitni oproti jinym znackovym brylim jako dior, versage a vsechny tyhle sracky.. Btz znacka Ray Ban je pojmenovana po Rayi Charlesovi, jestli vam to neco rika:)
    UGLYDOLLS
    UGLYDOLLS --- ---
    Pardon za preklepy - mobil)
    UGLYDOLLS
    UGLYDOLLS --- ---
    Sakja_Panda: jeste k tomu, jak jsi psala o tech babickovskych brylich,jak se ted vsude nosi)))Tak to je model znacky Ray Ban - wayfarer), kterej poprvy predvedla Audrey Hepburn v SNIDANI U TIFFANYHO), ty bryle pak nosila rada osobnosti jako Monroe,Kennedy,Lennon,Warholl..a i ted je nosi rada "celebritek"),takze proto je to ted vsude in), i kdyz vetsina lidi si asi jen tak nekoupi prauy wayfarery, ktery stoji od 3tisic vejs, v zavislosti na modelu),takze ty slecny na fotkach maji wayfarery za 3stovky z aukra, kde je cena tak nizka,pze jde preci o dovoz)))
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Brýle se mi líbí jak na ženách, tak na mužích. Přidává to na inteligentnějším zjevu. :-) Znám mnoho holek, kteým brýle vyloženě sluší.
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: hlavně aby jsi se v nich cítila přirozeně,dobře a sexi:) aby jsi je nosila s radostí,aby tě bavili...:)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    FOX_E:
    BULKA1: Tak to mě nikdy nenapadlo. Původně to byly pouze brýle do učebny fyziky (tabule byla tááák daleko) - což nyní opravdu využiji, ale možná to budou brýle na čtení příjezdů a odjezdů na rozličných nástupištích. Takže... výraznější obroučky. No dobrá, rozšířím svůj seznam ještě nedodělaných věcí. :-D
    Díky.
    LNDT
    LNDT --- ---
    ELS: obroučky supr...jen sem nikdy nepřišla na chuť "zatemňovacím" sklům, ale asi je to dost pohodlný při slunných dnech..
    MT: týýjo, to mikádo ti sluší snad ještě víc než úplně nakrátko ;D
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: to jo, zkus něco výraznějšího aby ti to zvýraznělo obličej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam