úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
BARA78
reference:
+2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pokoj Praha : 1 inzerát
Praha : 381 inzerát
pokoj : 1 inzerát
nabízím
nepruchozi pokoj Praha 7
neprůchozí pokoj (cca 17 m), s oknem do dvora. Schnirchova, Praha 7 (nedaleko Veletržního paláce/Výstaviště
Hledám spolehlivou/spolehlivého a tolerantní/ho spolubydlící/ho.
Byt 3 + 1 (celkem cca 90 m), pronajímám neprůchozí velký pokoj (cca 17 m), s oknem do dvora. Schnirchova, Praha 7 (nedaleko Veletržního paláce/Výstaviště, Stromovka 5 min, Letná 15 min, Strossmayerovo nám 5 min, BIO OKO 5 min pěšky). Tramvají do centra 10 min, Vltavská metro je cca 10 min pěšky od baráku. V bytě bydlím se 4-letým synem (je zvyklý na spolubydlící, již několikátý rok takto funguje, spolubydlícím do pokoje jim neleze, ani jinak neprudí a není hlučný, krom toho chodí do školky a já do práce, takže v osm ráno vypadnem a vracíme se v šest večer). Se synem využívám další dva pokoje (obývák, ložnici) a kuchyň, která je samozřejmě k dispozici i spolubydlícím. Byt má koupelnu s vanou, samost WC, špajz a komoru pro ukládání věcí, k dispozici je i zařízení jako pračka, mikrovlnka, sporák apod. a nádobí. Internet k dispozici. Cena se vším všudy 5500.
Jsme celkem spořádaní a tolerantní. Jediným zádrhelem by mohlo být to, že v bytě večer občas kouřím v obýváku u PC, takže spolubydlící by musel být k tomuto tolerantní.
bara-orlikova(a)seznam.cz.
BARA78
---
---
13:01:10 26.10.2013
KOKESKA
: Napsala jsem ti do pošty.
KOKESKA
---
---
10:29:37 26.10.2013
Ahoj, chtela jsem se zeptat zda je pokoj jeste volny, mela bych o nej o zajem. Deti mam rada :) jsem taky kuracka jestli to tedy neni problem, ale jedine co tak mam psa, je sice velka ale hodna. predem dekuju
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam