• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    ATYKIN
    ATYKIN --- ---
    Presne selskej rozum, clovek si rika ze by neco takovyho v tele nemelo zustavat moc dlouho... Pokud mozno vubec. Po telefonu sanitaci navic radili vypit olivovy olej, a doted jsem myslela ze se taky priklaneli k vyzvraceni.

HEELENA
    HEELENA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: kaja nas muze ucit - za chvili ma po statnicich, tak bude mit spoustu casu:)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    TIP: hele to ale neni úplně špatnej nápad:) na mejdanech se stávaj úrazy furt, tak proč si nedat nějaký miniškolení první pomoci? já bych si rozhodně potřebovala osvěžit základy.
    EVVA
    EVVA --- ---
    TIP: no hlavne to zvraceni byl reflex,ne vyvolany podle toho,co jsem slysela..?chudak LHVN, aspon ze se mu to stalo az v nedeli:/
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    sorry no, tímto se lahvoňovi i všem zúčastněným a dotčeným omlouvám, já tak nějak měla za to, že je to všeobecně známá informace, ale tak asi ne...
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    CAMKA: učili nás to na kurzu první pomoci, ale k smíchu to rozhodně není. Snažili se udělat co mysleli, že je nejlepší, ovšem bohužel i u první pomoci koluje spousta UL. Nevidím ovšem důvod dělat si srandu z něčí neznalosti jenom aby si mohla ukázat, že to znáš líp. Nemyslím, že je to od tebe hezký. To je všechno.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    jako kdyby to někdo věděl, tak to hlavně neuděláme žejo...
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    CAMKA: tebe ve škole učili hasiči? :) nás na gymplu teda ne :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    CAMKA: ne
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    LAMPICZKA: vás nikdy ve škole nebo hasiči neučili, že po konzumaci leptavé kapaliny nikdy nevyvolávat zvracení, že si ty sliznice poleptáš znova?
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    CAMKA: co ti na tom přijde proboha k smíchu?
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    EVVA: mě teda víc rozesmála následná konzumace mlíka a zvracení
    EVVA
    EVVA --- ---
    BUKACEK: ...a pit redidlo neni uplne dobrej napad
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    tkze vysledek workshopu je takovej ze - bukacek vypada jak hanak za mlada a minimal smrdi...:))dobrej workshop..
    HEELENA
    HEELENA --- ---
    TIP: tak ono je to tak, ze nad nama maj v cene bytu parkovaci misto na dvore a my misto toho mame sklep-sklad
    EVVA
    EVVA --- ---
    TIP: ja za min jeste nikdy nevidela...kde?
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    HEELENA: presne tak.
    HEELENA
    HEELENA --- ---
    KCHARI: neber nam mozny spolubydlice:)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    my taky za chvili budeme mit volnej pokoj v Karline, ale tak kolektivni bydleni jako na Zizkove to neni :)
    HEELENA
    HEELENA --- ---
    TIP: 1000/mesic myslim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam