TIP: to je jako myšlený vážně?
TATONKA: asi to nebude jen vyjímečný období...
tak já teda taky přidám historku cca 3 možná 4 roky starou, kdy tam hráli tušim Erik ze sofa rockers a dredd division:
kluci šli na bar nahlásit že nejde jeden odposlech, dostali seřváno že to zkurvili, když během toho našel jeden z nich chybu ve špatně zapojenym konektoru a oznamoval to barmanovi tak na něj začal řvát ať na to nešahá - týpek už s tváří "debilenejsemmalý děcko" ho neposlechl a během asi 5 vteřin jeho šahání začal odposlech normálně hrát...
v průběhu večera (aniž bych o týhle story věděl - řekli mi jí až pak při přemítání co to je za kokoty) jsem šel říct na bar že jim nějakej chytrák asi ucpal hajzl a přetejká, aby ho nějak označil aby do něj lidi nechcali dál... za to jsem se dozvěděl že za to můžu já a že vůbec jsme parta čůráků všichni a že okamžitě vypínáme zvuk a ruší se party a celou dobu co kluci balili (což naštěstí byla fakt jen chvilka na zastrkání desek do futrálu) měl celou dobu kecy tak akorát zralý na dělo - jak kdyby jsme mu zkurvili všechno co tam nefunguje