• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    Robejšek je hlavně komik ze stejného cirkusu jako Konvička, Okamura, ABB a spol.

stačí aplikovat jednu jeho moudrost na něj samotného, debila ;)

Kdyby si Robejšek dokázal udělat v Československu pořádek, nemusel by za komančů utíkat do Německa...

[ FTN @ Věci Veřejné - psychopatologické diverzní nacistické centrum v internetu. ]
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    TIP: olala, viva la SPECTRO! ;)
    TIP
    TIP --- ---

bejvalý 59 škopky v akci s novým majitelem
    CONSPIRA
    CONSPIRA --- ---
    S_TEJK: Ano to jsem rikal ja. Je pravdou ze po vzhlédnuti Robejškového rozhovoru jsem si jej na druhý den v hlavě přemítal a nebyl jsem si jistý o správnosti jeho výkladu no budiž. Detaily co jsou vypsány v respektovém článku jsou ucelenější tim se ten clanek jevi zajímavějším i přesnějším
    ROMANITO
    ROMANITO --- ---
    KROBAS: fér to si rád poslechnu, mě ty jeho názory nějak objevný nepřijdou, ale asi záleží s čim je porovnáváš a mluvení bez souvislostí asi nikdy moc smysl nemělo :)...pro mě i u nich dost záleží z jakýho úhlu pohledu se na ně koukáš a ten jeho je dost často zavádějící a naivní, nejen co se uprchlíků týče...ale asi jsem zaujatej, jeho názory jsou dost podobný Střetu civilizací od Huntingtona a ty mě osobně nikdy moc nebavili
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    ROMANITO: nechce se mi moc rojizdet debaty na nyxu, pokecame nekdy:) tze jen strucne:

1) ten rozhovor se zdaleka netykal jen uprchliku
    2) libi se mi, ze mluvi v souvislostech a jeho pohled na soucasny stav na zapade
    3) urcite mi prijde zajimavy se se zamyslet nad dopady tyhle neprirozeny migracni vlny do Evropy (a dalsich podobnych), kterou umoznuji skupiny tezici z lidskyho nestesti. Lidi, ktery sem pak prijdou jiny ocekavani, nez je realita...
    4) Nemyslim si, ze by se ty body od Jetmara nejak extra vylucovaly s tim, co rika Robejsek..
    5) Osobne uz me tyhle typu argumentu uz nudej (vicemene s nima souhlasim)
    .
    .
    .
    ROMANITO
    ROMANITO --- ---
    KROBAS: spis je zajimavy jak clovek s urcitou osobni zkusenosti zvani neco diametralne opacnyho, nez by se u nej mohlo cekat...osobne me bavej jiny nazory

Jan Jetmar

1. Muslim není to samé jako islamista.
    2. Lidé prchající před válkou jsou pořád lidé i když vypadají divně.
    3. Odmítnout lidi prchající před válkou s tím, že jim pomůžeme na jejich území, když se vrátí zpátky, je v lepším případě blbost, v horším vražda.
    4. Miliarda muslimů na Zemi nejsou vraždící bestie s pěnou u pusy, ale většinou mílí inteligentní lidé, mnozí vzdělanější, chytřejší, úspěšnější a bohatší, než většina Čechů. Také zůstávají tam, kde jsou a nikam se nestěhují.
    5. Žádné islámské hordy se na nás nevalí, loni jsme přijali 700 Syřanů a letos 300. Pokud sem lidé přicházejí natrvalo, nevyužívají náš sociální systém.
    6. Absolutní většina cizinců u nás pracuje a platí daně a pojištění.
    7. Turci, Egypťané, Maročané, Tunisané, Emiráťané, mnoho Indů nebo Indonésané, k nimž jezdíte na dovolenou, jsou muslimové, je divné, že vás ty krvelačné bestie nepodřízly hned na letišti.
    8. Sto tisíc lidí, kteří v EU hledají pomoc, je nepatrný zlomek populace EU, která činí 500.000.000 lidí a zvládla by je asimilovat jedna země, natož Unie. Amerika přijímá 1 milión lidí ročně.
    9. Muslimové v Evropě žijí už 1300 let a byla období, kdy ovládali značnou její část. Přesto jich tu žije méně, než jaké je procento křesťanů v islámském světě.
    10. Být humanistou a pomáhat bezmocným je základní vlastnost, která z nás dělá lidi. Dokonce i zvířata adoptují cizí druh, když mají tu možnost. Pokud je váš strach z chudáků na útěku větší, než odhodlání jim pomoci, vyřazujete se na okraj lidské společnosti a nezasloužíte si, aby vám bylo pomoženo, až se ocitnete v nouzi.
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Poďte zapařit, není moc příležitostí žejo...
    [ 10. narozeniny R2D2 / partyparty / 28.8.2015 / CR - Praha ]
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    S_TEJK: tak zajimavy mi to prijde urcite, ac treba uplne se vsim nesouhlasim...
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    KROBAS: říkal tady někdo Robejšek a zajímavý?

Petr Robejšek ví, jak na uprchlíky, a nebojí se to přiznat • RESPEKT
    http://www.respekt.cz/komentare/petr-robejsek-vi-jak-na-uprchliky-a-neboji-se-to-priznat
    TIP
    TIP --- ---
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    konečně nějaká slušná nahrávka!

Hrobokop - ST (2015)
    http://www.youtube.com/watch?v=YuXMKDphXtA
    DIDI23
    DIDI23 --- ---
    vyjádřete nesouhlas proti chystaný vyhlášce, která by zakazovala volný pohyb psů po praze http://www.praha.eu/jnp/cz/test/navrhy_vyhlasek/podpisy/index.html?post_id=5703&u=2070946
    CONSPIRA
    CONSPIRA --- ---
    KROBAS: Opravdu zajimavy rozhovor
    TIP
    TIP --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: A! Sakra, tak to neumim, ale bejt to ten rep, řek bych Turbovi a Kulmimu abysme oživili 59 Rodeo Gangstas.
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    TIP: Já sem to nenapsala?=))To vedro je hruza, mám v kanclu 33 stupnu no=). POTREBUJEME ZVUKARE!=)
    TIP
    TIP --- ---
    A co by tam měl ten dotyčnej provozovat, repovat?:)
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    Čau, 17.9. odpoledne navečer budeme v našem klubu pro děti a mládež dělat hudební akci, kde budou vystupovat nějací repeři, odměna jistá, je toho někdo schopen a měl by někdo zájem?
    B4NAN
    B4NAN --- ---
    TIP: Bohužel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam