• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    B4NANQUANTUM59 obuvnická poradna
    mwahaha!
    AKCE / PAŘBY / KALBY
    KDY CO KDE KDO  
    nikde nic nebude

27.6.

4.7.

rozbalit záhlaví
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: jj. nejdřív sem byla v šoku a pobouřená. pak jsem vychladla a zamyslela se nad tim. teď mám názor, že jde zase jen o stejnou manipulaci hlídacího psa, jakou se oni snaží hodit na primu. Prostě stejná špína. Je to nahrávka hozená na net bez jakýhokoliv dalšího relevantního kontextu.
    Řešila jsem to s Týnou a vim, že by mi nelhala a taky vim, že by si nenechala diktovat, co má řikat. Nikdy neměla pocit, že by podávala informace, za kterýma si nestojí a když má s něčim stran vedení problém, může to s nima řešit, jako v každym džobu. Prostě je to zase mediální záležitost, která podle mýho názoru míjí pravdu, jen to dobře zní.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    DLOUHA_POTVORA: (ten článek je tak klikanej, že jim furt padá web)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    kdyby vás to náhodou minulo, tak tohle hýbe zprávama posledních dvou dnů...
    http://hlidacipes.org/nahravka-z-porady-zpravodajstvi-tv-prima/
    VERU_HUS
    VERU_HUS --- ---
    Stavte se.)

DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    Hola! Hledá se dobrá duše s dodávkou, která by nám dnes večer pomohla odvézt nějaké palety z Kliniky na Rihanu za účelem shromáždění paliva na Kotlíkářský battle. Můžeme přispět nějakou kačku na benzín :)
    MATESO
    MATESO --- ---
    Cus, shanim na sobotu barmana na stalin, 100 hod plus par stovek dyska (procenta) - klido dlouhodobejsi brigada. Sorry za spam, ale je to urgent, diky!
    MASOO
    MASOO --- ---
    Keith Carnal - Prospect (Original Mix) [Affin]
    https://www.youtube.com/watch?v=SyIOzt8v5AQ
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    kdybyste nemeli,dneska co na praci,tak bude v Tichy kavarne OpenMic. schazej se tam podle me dobry muzikanti. A Ladvi neni tak daleko,jak by se mohlo zdat,fakt.
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    CAMKA: tak jsme kompletní! :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    MACCINO: to sem dycky chtela zazit, ale eswing a dnb....... a navic na Kometi narozeniny si silu najit musim, i kdyby se Klinika na komin stavela
    MASOO
    MASOO --- ---
    JAMES23: no ty vole Magic city Prague, to byl hit:-)))
    MACCINO
    MACCINO --- ---
    Čau,
    jestli budete mít sílu po Kometí párty, tak vás rádi uvidíme na (A)voidu na Tichý párty, kde budete mít možnost podpořit náš nezisk. Tuhle sobotu!
    [ Tichá párty / partyparty / 21.5.2016 / CR - Praha - (A)void ]
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    remember? walkman na skole v prirode, kdo v něm mel tohle byl nejvetsi borec
    Dj Tráva destinations 02
    https://www.youtube.com/watch?v=8ruI-2Xem7M
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    DOMIE: co nejdřív ;)
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    CAMKA: no ty blaho, tyhle parametry splnuju a na vino jsem celkem letos chtela..... musim o tom ale jeste trochu popremejslet... do kdy bys potrebovala finalni rozhodnuti??
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    CAMKA: 15 dní čistě práce, takže celkově by to bylo minimálně na 3 týdny
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    CAMKA: a chcete zůstávat dýl/odjíždět dřív? co psy?
    zajímá, víšjak
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    HEINZZ: začátek září a práce je tak na 15 dní
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    CAMKA: spoň nějakej přibližnej nástřel datumu by byl...?
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    POZOR pozor! Korsika vyšla, sestavuju celou skupinu, nemáte ještě někdo zájem? sháním hlavně někoho, kdo umí francouzsky a bude ochotný/á a schopný/á komunikovat s patronem telefonicky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam