• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMARTH3 sound system - Tahle Hudba 3ská!
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    BERRY_: právě, ale s tím člověk nic nenadělá, táááákže prdět na to :D já na ty kluky taky čumim, když se mi líběj :DD třeba Azurit bez dreadů, to bude pokoukáníčko :)))))))
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    AZURIT23: Jo to se mi na něm líbilo, že fakt zvedne ze židle, a Ufon je super právě proto, že umí taky fakt zpívat a né jen takový to rychlí kecání
    BERRY_: Jo jo černé tílko spíš... to si pamatuju, pže mi kámoš řekl, že se asi na 20 min zasek jen na mém no tílku :) musim vymyslet lepší úbor :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    OMG 7 mcs ?!? ještě že jsem tam nebyl... .)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BERRY_: aha, tak to je vostry...

MARTA_KLOFACOVA: no dawe, zpiva dobre, ale me se s tim hraje fakt blbe...sice rozhejbe dav, i kdyby tam byl nejhorsi dj, ale zase porad keca a keca a nikdy to nepusti...

a nee ze by byli 4 najednou, ale proste za muj set se tam vystridali 4

a nejlepsi je proste ufon!! :))
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    jéé to si nepamatuju, kdo měl jaký trígo :) mě přišlo, že se nějak baví všichni se všema a no problém... ale nevím, všechny tak dobře neznám, nemůžu to posoudit...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    joo, dawe byl super fakt výbornej, ale max se zpívalo po dvou , 4 dohromady jsem ještě neviděla....

ale muselo to bejt fajn, neslyšet nic přes ty mc a ještě ta ruka šmátralka :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no, on staci dawe samotnej... :)) ten da taky poradne zabrat...

naposled co jsem hral v matrixu tak semnou zpivali 4mcs a k tomu ozralej kamarad co mi porad sahal na efekty (vid sayme?) :D to bylo neco...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Joo joo bylo 7 mcs a na letáku jen Dawe, mě se Skiverem si pozvala Chica, needy je dnbradio, ostatní nevím, mě to bavilo moc, pže kluci byli fakt bad boys:D, rychlí a šplapalo jim to, ale chápu, že to každýmu asi nesedne...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    jo nasel jsem po summer revenge bily cedecko "dano + pickalo ep 2" je na tom nejaka tucka...netusite nekdo ci muze bejt? davea ani edy neni...

BERRY_: co se delo?
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    Juhu ! Červ !
    BID
    BID --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: uvidime, jak se to vsechno vyvrbi...treba uz budu ok, ale treba taky me zakerne schvatej prasata a budu lezet v utrobach sveho domova a lecit se:(
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    BID: no a zrovna v sobotu, už začíná novej tejden, takže mejdan :D
    BID
    BID --- ---
    HREBICK: kez by....aspon bych uz konecne chcipnul a mel klid:)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    BID: Tak to jo .) a neni to náhodou prasečí? :D
    BID
    BID --- ---
    HREBICK: nejaka chripajzna nebo coze:) doktor mi rekl, ze mi je to sami co jsem mel minulou zimu:-D at zeru nejaky prasny a jsem doma do konce tejdne...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    BID: Jasně hochů :D co ti vůbec je ty máslíčko :]
    BID
    BID --- ---
    hreb: uvidim jak mi bude ;) ....btw ti dam hnupa! pockej v utery voe }:->
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    BID: Btw ukaž se v sobotu, což?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    BID: A cus ty hnupe ;) Jo jo dela to kamos Poorek :)
    BID
    BID --- ---
    hrebick: vegetable? :)) neco pro me XD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam