• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Včerejší diskuze s Pjérem byla pěkná. Sedělo se v kruhu (teda kdo chtěl být pozorovatel tak seděl mimo kruh) a každý se mohl zapojit. Odhadem tam bylo tak 20-30 lidí ? No a řešilo se téma indián v dnešním světě a v nás... těžko popisovat, ale doporučuji pro ty přemýšlivější. Není to úplně pro ty jenž se chtějí jen nechat bavit... je to takové filozofické sezení ukončené bubny. Pro mě palec nahoru. Tatáž sezení se na stejném místě dělají i s Duškem jako "moderátorem" - také na Čertovce (150,-) viz záhlaví.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Kdo chce na Lávku na 4 dohody... do konce listopadu je vyprodáno, ale ve středu kolem poledne se uvolní nějaké rezervace, tak zkuste zavolat (číslo výše).
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    HAWLIS: Taky toho chlapa zbožňuji.

Co se týče středeční Improvizace (Otřesný zeměbýk), asi celá akce padá. Já jdu v úterý do Čertovky na indiána a nikdo jaksi neprojevil zájem o lístky, tak až za měsíc a nebo dejte vědět jaké to bylo (i když vím, že to moc nejde popsat).
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    dusek byl urcite super, ale halik (holik?) taky vubec nebyl spatnej..... jakoze spis vazne dobrej ;)))
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    KRMELEC: Věřím že lepší než Duškovo podání není.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    HAWLIS: Cavemanem to všechno na lávce začínalo a hrál se pěkných pár let. Už se v Duškově podání nehraje, takže kdo nebyl prohloupil.
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ted to hraje holik u hasicu, je to supr
    mel by to udajne zacit hrat jeste nekdo jinej v alternaci
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Big up for jaroslav dušek !

nevím jak dnes, asi už to nehraje, ale před několika lety hrával hru Caveman (nevim už přesně, ale myslim že se jednalo o přestudovanou one man show z usa, ale to si jist nejsem), což byla jediná věc na který jsem byl na duškovi v divadle. respektive na Lávce se to hrálo. Ale jestli to dnes ještě hraje, tak vřele můžu doporučit návštěvu.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    KRMELEC: Jukni na Archu, da se rezervovat.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    KRMELEC: Bohuzel 4. jsou tu The XX, takze jdu 5. Alespon porovname :)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ja sem je nekupovala netusim ;)
    a mame je tak eeeh dva tejdny, tejden .)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SQUZZA: a když jsi je kupoval (a) kolik asi ještě zbývalo míst, nevíš?
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ja ten den du ;)
    listky uz mam .)))
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    na nástěnce je anketa... zjistím jaká je situace s lístkama a do kdy ještě budou... popř. udělám rezervaci a budu ji prodlužovat co to jen půjde

[ Divadlo Vizita a Jaroslav Dušek ]
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    takže přátelé (i nepřátelé) kdo chcete zas na Improvizaci...
    nejbližší termín který byl i na CS schválen je středa 04.11.2009 20:00 Otřesný zeměbýk
    Kolik mám zkusit rezervnout lístků? Cena 210,- bez ohledu na studenty...

...jdu zjistit kde a jak se teď dělá anketa...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    v jednotě je síla, vyrábějte třením ohonu volty... :c)

Já osobně se momentálně chystám na Indiána (bubnování) Pjér La Šéz.
    Nejde tak úplně o divadlo... spíš muzikoterapie, ale také vlastně nevím co od toho čekám... http://www.divadlocertovka.cz/indian-dnesni-svet.html
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    A jak jsem mohl zapomenout na premluveneho krtecka... :D
    BOO
    BOO --- ---
    syn Usojdy :))) bite nastroje!
    MYKO
    MYKO --- ---
    Možnost pomoci Jaroslavu Duškovi se stavbou hliněného domu :: Humanity's Team Plus
    http://plus.humanitysteam.cz/news/moznost-pomoci-jaroslavu-duskovi-se-stavbou-hlineneho-domu/
    TBK
    TBK --- ---
    taky se chystam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam