• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJKANizozemsko, Holandsko, The Netherlands, Nederland
    HOORKA
    HOORKA --- ---
    Zdravim, muzete me prosim poradit...? Docetl jsem se, ze Queens day se uz asi tri roky slavi 27.4. je to tak? Chtel jsem zase po letech vyrazit a dost me ta zprava zaskocila.
    Dik za info
    GUTO
    GUTO --- ---
    OLIII: Ahoj, dik za zpravu. Uz se to vyresilo. Tento tyden se stehuju na stalou adresu.
    GUTO
    GUTO --- ---
    JAKKILLER: Diky za tip
    OLIII
    OLIII --- ---
    GUTO: Hledas spolubydleni nebo samostatny bydleni?
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    Funda.nl ?
    GUTO
    GUTO --- ---
    Zdravim, dostal jsem praci v Brede a resim momentalne bydleni. Mel by nekdo radu ohledne tohoto? Videl jsem par stranek a vsude pozaduji uhradu za poskytnuti kontkatu na majitele nemovitosti. Pomuze to si je predplatit? Nebo existuje i jiny zpusob hledani bydleni? Diky moc
    HYNCUS
    HYNCUS --- ---
    KRIVOSH: UK Subs +TV Smith
    19.2.Baroeg ,Rotterdam .
    15:00-23:00
    KRIVOSH
    KRIVOSH --- ---
    HYNCUS: content not found
    DARKY
    DARKY --- ---
    KAKAMILA: Nic neočekávám, jen vířim vodu, jestli se tu něco nezačne dít, a pak se k tomu rád přidám ;-)
    KAKAMILA
    KAKAMILA --- ---
    DARKY: nejhorší jsou očekávání :D :D ....
    DARKY
    DARKY --- ---
    A čekal jsem, že lidé z tohoto klubu tam často jezdí a doufal jsem, že se připojím k nějakému tomu hromadnému free zájezdu
    DARKY
    DARKY --- ---
    MUTHA: myslim to první, samozřejmě bych chtěl i jít na nějakou místní párty, a poslechnout si naživo jejich nezaměnitelnou elektronickou hudbu, ale to spíš na jeden večer a jinak samozřejmě poznávat, slečnu chci nechat doma, protože se ani trochu nedomluví anglicky a poznávání kultur jí moc neřiká, takže by tam byla pátý kolo u vozu
    WOLIZ
    WOLIZ --- ---
    Ahoj, mě by zajímaly nějaké tipy, co se dají koupit ve smart shopech? ...spíše energické na party. Nemyslím houby.
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    DARKY: Byt tebou tak to vystvetlim trosku lip, takhle to chapu jako: "Mam pritelkyni, nechavam ji doma, protoze si chci jet nekam do holandska (2 provincie v Nizozemi) uzivat."
    DARKY
    DARKY --- ---
    Ahoj, plánujete někdo samostatně nebo ve skupině výlet v létě do Holandska, a už to tam znáte. Chystám se tam, ale nechci na blind, chci poznat kulturu, zábavu atd., z tohoto důvodu neberu ani slečnu, která je trochu jiného smýšlení... a hledám průvodce či skupinu, se kterou bych se podíval pod pokličku života v Holandsku, jestli mě chápete
    SM3
    SM3 --- ---
    Jezdíte někdo pro holandskou firmu CE/ADR?
    Nějaké zkušenosti s 1todrive.com?
    KOSTRA11
    KOSTRA11 --- ---
    ENT: Nedávno sem tam byl makat. Je to pořád stejný. Nesmíš s tím na ulici, cizinec si může koupit jen gram. Při koupi předložit OP atd.
    WONDRAS
    WONDRAS --- ---
    ENT: Holandani marihuanu nekourej.
    KOOOKI
    KOOOKI --- ---
    Caute, lidi jsem ve Wijk een Zee a 3 slováci jsou v pruseru, vysral se na ně rádoby dopravce a shání odvoz. Nevíte o necem ??? Kdyby jo, prosim sms nebo zavolat na +421 0918883427
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam