úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZOLTAN
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
zakazku : 1 inzerát
nabízím
shanim: Zrucny svarec hliniku/duralu na jednorazovou zakazku
Shanim zrucneho svarece hliniku a dalsich lehkych kovu v Praze ci blizkem okoli, ktery mi pomuze s vyberem materialu pro jednoduchou konstrukci a nasledne ji na zakazku vyhotovi.
Stavim neco jako velky plastovy model tanku a potrebuju svarit vnitrni konstrukci, kterou budu nasledne oplastovat plastovmi destickami. Rozmerove cca 1x1x1m Konstrukce nesmi moc vazit, ma cca 5 specifik, ktera potrebuju probrat s nekym, kdo rozumi kovum a slitinam. Nasledne vybereme kov, ze ktereho by konstrukce mela byt a dohodneme se na tom, jak by mela vypadat. Proto hledam chytreho a zrucneho svarece, ktery si se mnou kecne na zadek, dame hlavy dohromady a povime si co a jak, prijde s napady a zlepsovaky a cele to poladime tak, aby byl vysledek co nejzarivejsi.
Druhy faktor je cena. Pisu to zamerne sem. Mam nekolik navrhu na cenu. Vsechny jsou samozrejeme v radu tisicu korun od jednootlivych firem. Nechci to za hubicku, zadarmo a podobne. Chapu ze za praci a material musi byt zaplaceno. Nicmene mne napadlo, zdali tu neni nekdo zrucny, kdo by to udelal po vecerech doma, nebo nekdo, koho proste bavi delat s kovy a cena by se tim patricne ponizila.
Pripadni zajemci prosim pod inzerat.
SHAPER
---
---
17:51:15 13.12.2013
mohu vědět jaká jsou to specifika? (kromě nízké váhy samozřejmě) .. svaření hliníkové konstrukceby neměl být problém..co se týče slitin to nemůžu sloužit ..
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam