• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUDA_JANKulturní centrum Klubovna
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    tyhle Puissance..co jsou zač??
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    Tak do zahlavi ulozen upgradovany program. do konce brezna (respektive do 20.brezna) provoz zatim ve stavajicich kolejich - nevyhroceny.
    22.-30. brezna budem mit zavreno - budem uklizet, dodelavat vse co se musi, pripravovat zahradku na jarni/letni provoz a celou klubovnu na to, ze...
    ... od dubna bude otevreno pondeli - sobota kazdej den od 14:00 uz v plnym rozsahu, s dennim programem a zahradka samozrejme pokud bude hezky k tomu...

tyden od 5.-10. dubna (hned po velikonocich) bude takovej promo tejden pro klubovnu. Ukazem co to bude obnaset takovej tejden v klubovne :)
    KACASAVO
    KACASAVO --- ---
    Báječný podnik: moc mě potěšil ,byla jsem tam v pátek a takhle krásně jsem si dlouho nezatančila(na after party:).Takový klub tady na šestce chybí mám pocit.Děkuju a přeju hodně zdaru,jen tak dál a ještě se ozvu na mail s tou mou kapelou alou =D
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    dik za dobrej mejdan.) doufam ze nebyl nakej problem s hlasitosti
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    pockej ale to bylo tejden predtim!
    BASK
    BASK --- ---
    RUDA_JAN: odvazeli jsme s wolkrovakama nejaky divadelni rekvizity a kostymy, tak ja kouknu, jestli se mezi ne nezasantrocila...
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    NEENA BICA: druhej den mi volalo asi pet lidi, dalsi dva jen prisli, ze si tam neco nechali.. nejakej zakletej den.. nastesti az na tvou bundu a tu kabelku tam vse bylo.
    ikdyz tu kabelku tam slecna nechala, vratila se a nasla ji, ale pak si ji domu opet nedonesla... podle mne ji nekde vytratila po ceste..
    NEENA
    NEENA --- ---
    BICA: to je fakt peh, kamos se tam ten vecer hodne sundal, zapomnel batoh a dalsi den tam byl...
    BICA
    BICA --- ---
    na patecni vydarene party zmizela krom kabelky jedne slecny taky moje zluta SNB bunda.. nejde ani tak o ni, jako o obsah kapes, takze nabizim nemalou odmenu tomu, kdo mi pomuze ji najit

zatim dikycau
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    EXCITE: jojo, to jsme to rekonstruovali a zkouseli tam halusky - ty uz tam teda nezkousej...
    prijd se podivat!
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    V Dejvicich je klub? Zázrak nemalý.. Já tam v létě chodil kolem a tam zkousela na zahrade! nejaka kapela..Uz to se mi libilo..:)
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    REZZ: hele mel se rozjizdet uz djskej pult, ale bohuzel jeste nejsou repraky, takze krteni pultu probehne 23.1.
    ted o vikendu jeste bez DJs

REZZ: hele asi, moc info zatim nemam...
    REZZ
    REZZ --- ---
    RUDA_JAN: ja si pamatuju dodnes kdy ma narozky :) a hlavne mi to kdysi rikala ze to tam chce slavit. Ze prej i s Johanou a Hanou...?
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    REZZ: dobre ty:-)
    REZZ
    REZZ --- ---
    a co tam bude hrat o vikendu za DJs?
    REZZ
    REZZ --- ---
    hele a KH je Káťa Honová?
    BARU_NA_BARU
    BARU_NA_BARU --- ---
    na tom vašem gestbuku než si to někdo přečte...tady to bude rychlejší...:) hele co 5.2.? dle programu tady i tam je tam pusto...takže by v ten pátek mohla bejt párty, co Janečku?(ta narozeninová)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam