úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
YACOOB
reference:
+17
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
dveří : 2 inzerát
pět : 2 inzerát
nabízím
Fiesta 1999, pět dveří
Fiesta na konci životnosti, buďto je třeba nákladně opravit, nebo rozdělat na náhradní díly
Nabízím Ford Fiesta 1.3, 44 kw, r.v. 1999. Má pět dveří, elektrická přední okna, vyhřívání obou oken, mp3 radio a spoustu repráků, je zaplacená ekologická daň. TK do 1/14. Zimní a letní gumy, plnohodnotná rezerva. Najeto 162 000, spotřeba je cca 7,5 na 100.
V rámci možností jsem se o ni staral, ale nakonec nás rez dohnala, takže pokud by jste jí chtěl někdo na ježdění, jsou potřeba poměrně zásadní klempířské práce (prahy, blatníky, zadní dveře). Když jsem se ptal, na kolik by přišly, říkal mi lokální klempíř (kontakt v případě zájmu dodám), že by to vyšlo něco málo přes desítku (aby to bylo pořádně), případně to ošmelit za šest s tím, že to dá tu lednovou technickou. Krom toho by bylo třeba vyměnit jedno ložiško (cena do tisícovky) a koupit puklice (ty tři co tam mám jsou za 200 z Baumaxu :). Jedny dveře vzadu jsou lehoučce promáčklé, ale to by asi ten klempíř zvládl při těch prazích. Na druhou stranu jsou nové přední brzdy a kotouče, olej jsem měnil před měsícem.
Nevím co dál ještě napsat, dyštak se ptejte. O ceně nemám představu, podobná auta jsou (samozřejmě v lepší stavu) inzerovaná kolem dvacítky - a já ho koupil před čtyřmi lety za třicet. Takže to nechám na vaší nabídce, ale velké iluze si nedělám :)
Když ho do konce roku nebude nikdo chtít, zkusím bazary kvůli náhradním dílům a v nejhorším půjde do šrotu. Což by mi trochu bylo líto protože co se týče ježdění to bylo spolehlivé a dobré auto, nikdy mě nezklamalo.
Víc teda asi v diskuzi // poště.
YACOOB
---
---
18:19:46 18.12.2013
Asi jo no, mám pocit, že se to takhle rozjelo až po minulé zimě, kterou jsem tady v Řevnicích strávil jako svoji první :)
JENASS
---
---
18:18:25 18.12.2013
Tedy, mám taky 99 v naftě 1,8, nalítáno 220 000, parkuju venku, ale takle sežranou ji nemám. To vás nějak brutálně zasolujou ne?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam