• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYÁjurvéda
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VRINDAVAN: skvělý, dík
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    _JOAN_: http://vaisnava.cz/clanek.php3?no=60 Srí Tulsí Maharani. ;)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    _JOAN_: super,dpbrá volba!;) s pěstováním Tulsí zkušenosti mám,je to náročná rostlinka ale dá se pukud ji člověk dá co potřebuje i trošku té lásky tak se ji daří.měl jsem tři roky Tulsí pak odešla někam jinam odemne;) trošku jsem to přehnal v výsadbou a měj jsem jich asi třicet.
    rád poradím při pěstování.:)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    VRINDAVAN: už to nějak dohadujem s troglodytem, ale pokud máš zkušenost s jejim pěstovánim, určitě bych nějaký praktický rady uvítal. Popravdě zrovna pěstitel nejsem...
    Jinak bude v prostoru, kterej je zasvěcenej Lakšmí a na čistotu na hmotný i subtilní úrovni se tam dbá opravdu hodně, tak v tomhle ohledu myslim vše ok. :-)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    _JOAN_: mám semínka Tulsí z pěstovaných rostlinek tady v ČR.
    řízky nedoporučuji je náročná a náchylná. nejlépe rozpěstovat ze semínka,je náročná na čistotu hlavně tu vnitřní i vnější.
    v indii se uctívá Tulsí Maharani (rostlinka). je to symbol lásky k Bohu.
    po jemější stránce pročištuje energii a napomáhá v duchovním růstu. potřebuje harmonické prostředí jinak umírá pokud je majitel či prostředí negativní.
    v ajurvedě má široké použití hlavně jako antiseptikum,pro ty jenž ji ctí má čistě duchovní vyznam a k výrobě léku se nepoužívá.
    tulsí kdysi byla žena a dobrovoně vzala podobu rostlinky aby mohla byt navždy u lotosových nohou Boha. :)
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    PALACH: co na to rict :)
    PALACH
    PALACH --- ---
    _JOAN_: máš muj hlas ;)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    PALACH: omg...
    PALACH
    PALACH --- ---
    CONTINUITY: nene, myslel jsem opravdu ty ceny za něco, co jinde dělají lidi zadarmo. Za ty ceny bych se na východ dopravil i sám :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    PALACH: V dnesnim svete je dobre veci treba "prodavat", aby se dostaly k lidem.
    Jestli tim myslis provedeni stranek a podani sdeleni.
    :)
    PALACH
    PALACH --- ---
    NIKUSKA: krásné, jak se dá prodávat taková léčba..
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    NEBULA: momentálně u mě teda naprosto převažuje Váta, ale věřím že v létě by to bylo jinak... nicméně ty doporučení mi dávají smysl, asi bych se podle toho měla fakt začít řídit...
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    _JOAN_: muzu ti dat naky tulsi seminka - dovezene z indie... ;-)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    CONTINUITY: nedaly by se někde sehnat semínka nebo řízek? Tuhle rostlinku shánim kvůli použití v jednom prostoru, kterej s touhle kytkou úzce souvisí...
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Brahmi take v biokvalite

a bude jich vic :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Nabizim ajurvedske byliny, jemne mlete:

[ OFFERINGNABÍZÍM: Bylina TULSÍ, bio, královská rostlinka ájurvédy / 150 CZK ]
    a od zitra Brahmi, cena zrejme 210,- za 100g, inzerat taky bude :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    NIKUSKA: super :), ze je tu nekdo tak primo od zdroje :))
    weby dam na Home
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    Rodice maji v Praze ajurvédske centrum, vrele doporucuji navstevu. Pusobi zde i doktor Frej. www.ayurmedic.cz www.ac-masaze.cz
    NEBULA
    NEBULA --- ---
    GRETKA: tohleCONTINUITY: je ono :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam