úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
HYNVAC
reference:
+1
sháním
všeuměl,sochařské,instalační,výroba,umění,video,galerijní provoz
všeuměl z vys. školy umělecko prům. hledá uplatnění v oboru instalačních prací, výstavnictví, výroba konstrukcí, sochařské práce, výroba forem, malba realizace, konzultace, ale když budete chtít třeba rekonsturovat byt nebo si nevíte rady....
Jsem kluk 33, který již více let pracuje pro galerie, divadla, i reklamky
např.
Futura, galerie Tranzit Display, Staroměstká radnice, Veletržní palác, NOD, Nár. divadlo.atd
a umělce např.
Federiko Diaz
a posledních 5 měsíců u
Davida Černého
a mnoho dalších...
a jsem schopen se přizpůsobit různým požadavkům realizací a to někdy i asurdním a složitým.
Požadavky jsou vždy nějak specifické a proto je těžko říct co nabídnout, ale v galerijním provozu a výstavnictví jsem se setkal již z mnoha věcmi,které jsem musel řešit. od napínání pláten obrazů a zasklívání grafik, výroby soklů a realizaci sádrokartonových příček v místnostech, přes instalace tunových soch, namontování funkčího pisoaru :)instalace osvětlení a kouřostrojů diskotéky, zámečnických prací, tvorby videí a násleného vytvoření dočasného kina, výroby průhledého podia pro scenografy až k odlévání polyesteru do lukoprenovo sádrových forem a laminace lodí, sklenářských i vytrážnických prací a dalších...
a tak se nebojte na mě obrátit s čímkoliv.
jsem původně sklář a postupem času jsem ale prozkoumal velmi mnoho materiálů a tak znám jejich možnosti.
Též jsem schopen
okamžitě jednat a sehnat další spolupracovníky
pro pomoc v realizaci.nabízím též své
organizační a komunikační
schopnosti i kontrolu kvality těchto produktů a
odhadů rozpočtů i nutného času pro realizace
ten umí to a ten zas tohle a všichni dohromady uděláme moc a zas tak drahé to nebude
nebojte se zavolat s Vašimi představami, jistě se dohodnem
732647599
. vyzkoušejte si mě.
rád pošlu portfolio
hynvac@seznam.cz
TROJKA
---
---
16:50:11 22.2.2014
. .zajímavý , ozvu se ti. . .
<<
<