úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ISCH
reference:
+62
všechny inzeráty uživatele
LCD steam deck
V podstatě se mi jenom válí doma, nevyužívám.
6500 CZK
nabízím
Hlídání Kory na víkend
Zase po nějaké době potřebuju na víkend udat svou fenku.
Všechno tu už někdy bylo řečeno, ale kdybyste tomu náhodou unikli:
Hledám hlídání pro Koru (kříženec, 12 kg) předání v pátek (cca 16:00-17:00 buď v Holeškách, nebo někde u Hlaváku, popř. ve čtvrtek odpoledne/večer v podstatě kdekoliv), vyzvedla bych si jí v neděli večer (a tím myslím opravdu večer, přijíždím do Prahy v 22:30).
Kora je veselá, hravá, nemá problém s kočkama, není agresivní. Je zvyklá spát s člověkem - ale nechá se vyhodit na "místo", umí si otevřít dveře. Dám k ní granule, pamslky, superchlupatou psí deku.
Odměnu bohužel nemůžu nabídnout nějakou zázračnou, spíš si řekněte, co byste si za to přáli.
KRISTL
---
---
18:44:55 14.1.2014
Mame neck podobného doma co nemuze byt Samo bydlime v holesovicich take :)774486410
KRISTL
---
---
18:32:31 14.1.2014
Ahoj, pokud se snese s jinym nekonfliktnim pejskem rada pohlidam, za oplatku se museum treba domluvit :)
ISCH
---
---
23:16:03 13.1.2014
Venčit asi jako každýho psa - třikrát denně, když se stihne víc, je to jedině plus. Ale rozhodně bych nedoporučovala jí nechat v cizím prostředí samotnou po delší dobu - natož skoro dvanáct hodin, které sama není ani když jsem v práci.
LUSY
---
---
22:59:11 13.1.2014
Jak často je nutné ji venčit? pohlídat bych ji mohla ale nevím jestli zvládnu venčení přes den bývám doma cca do 8:30 ráno a od 21 hod večer... tak kdybys nikoho jiného nesehnala tak se můžu zeptat spolubydlícího zda by ji přes den v pátek nevzal... jelikoz predání bych zvládla asi jen ve čtvrtek , v pátek minimálne do 17 pracuji...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam