DIGITALIS: Mrkni na to, kam píšeš svoje rady. Toto je inzerce ve které poptávám nějakého schopného muže, co může. Nepoptávám rady a lekce, jak dělat vystoupení. Pokud si případný muž přečte a řekne si, že ho to zajímá, tak je to jeho volba.
Jinak kdybych potřebovala někoho na výuku, tak bych měla vědět, zda mi ten člověk má co dát. Já nevím, co umíš a co je ještě větší sranda, ty nevíš, co umím já a už by si mne chtěla učit. Nehledě na to, že nikoho na výuku nehledám. Vše, co mi osud mohl v tomto směru nadělit mám k dispozici, takže děkuji za iniciativu a osvětu, kterou můžu ukázat zbytku skupiny a podívám se, zda tam něco bude cvakat. Pro mne osobně cizí názor znát je fajn, ale rozhodující je ten můj vlastní a ten je do dnes furt stejný. Mohla si ho tu též vyčíst. tím i skončím.
ANO, POSOUVAT SE DÁ, NEZÁLEŽÍ JEN NA MÉ OSOBĚ, JDE O DINAMIKU CELÉ SKUPINY. VYSTOUPENÍ JSME DĚLALY V LEPŠÍ KVALITĚ, NEŽ JEST NA VIDEU. DALŠÍ KROKY JSOU VE HVĚZDÁCH, SAMA UVIDÍM, CO VZNIKNE, ZAČÍNÁME ZNOVU OD NULY.