• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    uz vidim :-) leskle dlouhe urvane))
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    ENKATT: :)) jsou v orientálnim a sia auditku
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    supeeer)))
    a jeste nejakou fotku orientalky prosim
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Ahoj,
    konečně jsem se polepšila a nafotila nějaký fotky Báry (původně Rani z velvarské devítky), ať vidíte, jak se má. Fotky jsou převážně ležící, můj foťák kočky v pohybu nezvládá :))
    Jo, jinak chci ještě poděkovat za tip na MVDr. Pertu Šulhu, byli jsme u ní cca před měsícem na kastraci a vše super... Krásná cena, milý přístup, Barču jsem si brala po 1,5hod probuzenou tak, že jž na mě koukala z přepravky. Doma byla schopná hned sama chodit, sice vrávoravě, ale nepadala. Nezvracela, nepočůrala se. Druhý den ráno už řádila jak černá rula, lítala bytem a narážela do zdí :)) (chvíli jsem si řikala, jestli jí pani doktorka neudělala lobotomii :)

mimikry

váleníčko

posluhuje mi tu orientálka...

neni to zlý :)
    tak zas příště čááááááu
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAIKA: Šiju kočičí hračky, které se sestávají z malých součástí, a nestíhám - takže kdyby byl někdo ochoten nechat se na některé ty součásti "outsourcovat," zrychlilo by to výrobu. Možnosti jsou dvě: 1) přijet někdy o víkendu na pár hodin ke mně (vesnice ca. 20min za Dejvickou), mám dva stroje, takže bychom mohly šít současně, nebo 2) vzít si ode mě materiál a know-how a šít u sebe na vlastním. Požadované dovednosti - rovný steh. :)
    MAIKA
    MAIKA --- ---
    IVANA_KRTEK: o co jde?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    já šiju, občas, ale teď fakt nestíhám, bohužel ...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    je tu někdo (kromě atuarfik), kdo umí šít na šicím stroji? :o)))
    atu nám dělá hračky, ale ted nestíhá, tak nabízí takový malý "teambuilding" (rozuměj pásovou výrobu) :o)
    termín by byl příští víkend
    je tu někdo k tomuto svolný? já v životě na stroji nešila, tak se do toho nehrnu :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    viděla bych to na út 26 nebo st 27. Pátek mi přijde, že asi moc lidí nedorazí
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: právě to další datum vymýšlím - bude to někdy na konci června - může to být úterý, středa nebo pátek
    tak si vyber :o)))
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    PHONETIX_ROB: vzhledem k lokalitě se návštěvnosti nedivím
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    Minulý rok měla tato akce údajně nízkou návštěvnost, snad letos přijde více lidí...

Prosíme šiřte dál.

[ PHONETIX NA CHARITATIVNÍM FESTIVALU V PRAZE!!! / festivalfestival / 15.6.2012 / CR - Praha - RESTAURACE NA TÝ LOUCE ZELENÝ, NA ZELENÉ LOUCE 451, PRAHA 4 ]
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: minule firemni vecirek, ted divadlo, kdy bude pristi akce?? snad uz to pak klapne.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    zcela nenápadně připomínám zítřejší blešák oblečení
    je to tu i jako událost
    Kočky a blechy

St 23.5.2012 (19:00) - St 23.5.2012 (21:00) CR - Praha - Hostel Czech Inn, Francouzská 76, Praha 2

tak doufám, že dorazí spousta nákupůchtivých lidí :o)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: upload odkazu na webové stránky organizace??

to maji asi nejaky generator dulezitych slov, zaskrtnes oblast WEB a generuje ti to nesmyslny vety :)))

to bych potrebovala :)))
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: to zní dobře!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    no mohli sme to predelat na veterianrni vozidlo
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    LANTHAL: souhlas - čím konkrétnější tím lepší....u jakékoliv charity je vždy dobře když dárce přečsně ví na co peníze jdou
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ENKATT: noo, to je otázka ... psoz teď přesouvá útulek, rekonstruuje nějakej barák a jahodnice se bude opouštět, tak to chtěli na to a nacpat to do medií ... je to taková větší akce, na kterou by se to možná i vyplatilo. Ale fakt těžko říct. No pokud se to povede, vynesu vám informace, kolik se vybralo :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    na kastracni program sem to chtela. no ja ot psala tak hodinu nez me to znechutilo. mam vic nez pulku uz mozna.
    mi prijde, ze ot za ty prachy nestoji - prace tri lidi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam