• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Hmm,tak to mne mrzi, chtela jsem prijit, neco si koupit a donest kabelu svych hadru, at si s ni nakladate, jak chcete;-)
    Bohuzel v utery v dobu blesaku jsem na masazi:-(
    Tak pristi mesic, no!

(nebo tam aspon donest tu kabelu? Ale to bych tam, abych to stihla, musela dojet tak v pul paty...to asi nepujde, co?)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Tak tu máme změnu - blešák se přesouvá ze středy na úterý 23.10.
    Ve středu je bohužel v hostelu nějaká akce a bude zavřeno
    Snad jsme vám tím moc nenarušili program
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    hledám k sobě dobrovolníka na vánoční trhy do divadla ABC
    8.12. trhy budou celý den cca od 12 do 19h - v divadle probíhá Vánoční festival)
    15.12. Vánoční trhy od 13hodin a od 18 hodin
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    tak jsem udělala událost na další blešák - ale použila jsem zářijovou šablonu a zůstali tam přihlášeni ti ze září :o) tak snad to nevadí
    [ Kočky a blechy - říjen 2012 / ostatniother / 24.10.2012 / CR - Praha - Hostel Czech Inn, Francouzská 76, Praha 2 ]
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    zkousim nejakou spolurpaci ci vnutit placenou reklamu unas temhle http://www.almika.cz/
    dneska mi volali kvuli nabidce nejakych veci. cekam az si u nich dodelam registraci a pak bych na ne koukla. mezi utulky jsou znami
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Příští by měl
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    Sel dneska Tesco bydlet nebo az pristi vikend?:-)
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: super super diky moc ... hnedle to posílám ať se s nimi ta paní spojí
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SYMAQ: to je rajon kocici nadeje, maj tam nekolik depozit v okoli a taky depozitum prelouc
    www.kocicinadeje.cz
    http://www.kocicinadeje.cz/
    http://kocicidepozitum.cz/
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    mam dotaz ... v Chrudimi je jedna pani co krmí kočky ze sousedství a začalo se to tam strašně množit a ona sama nema na jejich kastraci .... nemáte nějaký kontakt na lidi, kteří by tam mohli zajet, udělat odchyt a kastraci?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dneska sme zase v bufetu, stavte se na bramboraky z cuket a na nejakou hru :-)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: právě vím, že jsi to vždycky říkala a já ti moc nevěřila, ale máš pravdu. nejvíc lidi dávají na velký organizace.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    GHOSTDOG: hehe, já jsem vychovávaná opačně :-) maminka vždycky říká, že lidi si dovedou pomoct sami, ale kdo se postará o ta ubohá zvířátka? :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to je normalni, neprekvapuje)))
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    zjistím. nejdřív snad musí správní rada nadace projednat jestli částku zdvojnásobí. ale jinak na kočky s vybírá fakt blbě.nejvíc lidí dávalo na český červený kříž
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: luxusni, dekujem!
    mame poslat nejaky info o vyuziti prostredku?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ahoj,
    takže 1. ročník Pečeme pro neziskovny ve Vodafonu za námi. Na 9 životů se vybralo 3.336,- Kč a nejspíše stejnou částku přidá i nadace Vodafone.
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    MRNOUS: to je fakt, to bych tomu pejskovi nemohla udelat, nechat ho terorizovat tim tygrem :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    LENDULIK: nechce :) to bude Zofkovo kralovstvi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam