• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MIAPAKA: a skoncilo u tebe?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    IVANA_KRTEK: jo, bylo to super. Díky tvým historkám to uteklo neskutečně rychle, akorát cestou domů mi došlo, že jsem neslyšela konec té s tou lahví. Protože někdo (ha, už nevím která slečna to byla) vybalila tričko s kočkou a to jsem musela být rychlejší než tamarix.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IVANA_KRTEK: mrzi me ze jsem jen prokmitla a jeste vtrhla do tve historky, ale sukne, co jsem tam tak mimochodem drapla, mi je super. Na sobotu se tesim, uz mam ssebou dneska tasku veci do kotatka.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja se tesim na sobotu. a docela me mrzi ze jsem dnes nemohla, ale uznejte ze vystavit kocky riziku, ze by doma mely zimu, neslo. bude me to stat hodne moc - v nedeli mi meni kotel
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    děkuji všem zúčastněným za super atmosféru dnešního blešáku - byla to vyloženě rodinná akce :o) nebo spíš nyxová akce
    nakonec si tamarix odnesla zase plnou krosnu oblečení do kotátka a s miou a Luckou jsme odnesly velký kufr a ikea tašku do té charity "za rohem".
    Trochu dřina, ale měli radost :o)
    Další blešák bude až v lednu, protože před vánoci na něj asi nikdo nebude mít čas ani náladu :o)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: škoda :-( Ale já se taky jen mihnu, je mi blbě a to počasí nepřidává...
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Tak tady to asi moc připomínat nemusím, ale stejně.. :-) Tuto sobotu 1.12. ve Vypáleném koťátku v Dejvicích proběhne nejen velký blešák na podporu opuštěných koček. Bude to ve velkém stylu a každý si jistě přijde na své.

Na co se můžete těšit?
    - Předvánoční bleší trh v podání o.s. Devět životů
    - Nakládané sýry a večerní koncert skupiny Šeginy - o.s. Portus
    - Houpací kůň zapůjčený sdružením Caballinus
    - možná prezentace sdružení Lata, Green doors a snad i In Báze Berkat

Po koncertu skupiny Šeginy následuje sfouknutí svíček, krájení dortu a párty podle počtu nálady zúčastněných.

[ Předvánoční blešák v Koťátku pro opuštěné kočky / ostatniother / 1.12.2012 / CR - Praha - Kavárna Vypálené koťáko nedaleko Hradčanské ]

ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja nakonec nikam nejdu. mam rozbitej kotel a je to proces na cely den..teklo to a ted se musi neco menit
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Já mám jednu igelitku od kolegyně, jedny boty od sebe a zbytek jsem zapomněla a jak vidím, zase to tolik vadit nebude :-D
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    na kotatko je u me krabice bizuterie i pekny obleceni nejaky

dnes tahnu do czech innu i objednany adnentni venec, kdyb nekdo chtel, muzu pribrat dalsi - jsou za 200
    viz.:
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151531197499129.599392.384710919128&type=1
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Já třeba přitáhnu celou krosnu a tašku. :-)) Ale je fakt, že stejné množství si chci zase odnést na to Koťátko - lepší kousky oblečení a všechny doplňky (bižuterii).
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IVANA_KRTEK: mam to s sebou, takze to tam privezu a bud vsechno rovnou do charity, nebo neco na prodej;-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MOUNTBATTEN: dnes mi psala holčina z Hostelu, že se tam toho sešlo hrozně moc a to mám doma ještě dva kufry a dva lidi říkali, že přijdou s věcma přímo tam. no to bude hustej blešák .o)
    nás normálně vyhoděj :o)))
    Né, budeme zítra hodně probírat a odneseme to zase do té charity, co je pár bloků odtamtud.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ahoj, jak jsem minule (a predminule....) chtela dotahnout na blesak v Hostelu tu kabelu (mensi Ikea) s gothic, ale i naprosto beznyma (to casto nenosenyma) hadrama. Muzu zitra? Dosla bych tam v 18:00; nebo mam driv?

Co se tyka vanocnich veci do Kotatka, jak jsem psala, ze sem objevila v sklepe krabici tak par seson pouzitych, fakt malo seson, vanocnich kouli, retezu, tak to jsem psala Tamarix, ze dovezu okolo poledne v nedeli.
    (ted doufam,ze neslibuju blbost a ze zjistim,ze sem s tou krabici mela vlci mlhu:-D Ale to asi ne,vim, ze sem nadavala,ze sem ji tam nechala, kdyz se u nas stavovali z charity autem a odvezli tech beden nemalo;-) )
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BOUCNER: ja zatim. 17:10 by bylo lepsich, ale budu se snazit.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    tak změna, omlouvám se, nedošlo mi, že jsem v pátek poslední den ve stávající práci, takže těžko můžu odejít dřív...musí po mně zůstat čistý stůl :-(
    nemůžu to slíbit na sto procent, že se fakt urvu, takže raději jiný dobrovolník
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ok nějak to zařídím v práci
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: ideálně v 17h - to tam dorazí i Lucka P. takže byste na vykládku byly dvě. Není třeba tam zůstávat o moc déle - teda pokud nebudeš vyloženě chtít :o))
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: teda záleží v kolik hodi by to bylo...
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: já mám volno
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    10.12. bych šla ráno darovat krev - půjde někdo taky? :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam