úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
CATZILLA
reference:
+51
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
vysoká : 4 inzerát
téměř : 1 inzerát
Paul : 1 inzerát
vlasy : 1 inzerát
barva : 2 inzerát
NOVÁ : 31 inzerát
nabízím
NOVÁ profesionální permanentní barva na vlasy Paul Mitchell v ČR téměř nesehnatelná, vysoká kvalita!
Jedná se o velice kvalitní barvu na vlasy určenou pro kadeřnictví, ale stačí pouze přidat peroxidovou emulzi, která je k zakoupení kupř. v drogerii PEMI. Já už využila rudé odstíny, tento posílám dál,výrobek má poškozenou krabičku,ale obsah je neporušený!
Sama jsem použila dva vysloveně rudé odstíny s tím, že kadeřnice nejsem a matlala jsem si to doma,)) V PEMI se dá peroxidová báze sehnat za pár Kč,) Dostala jsem je od známé kadeřnice, ale tento odstín nevyužiju. Co vím, jsou v ČR zatím dostupné pouze stylistické přípravky...
Paul Mitchell The Color 7WC 3oz - Warm Copper Blonde 90 ml, což by mělo u kratších vlasů vyjít na dvě barvení.
Paul Mitchell The Color 7WC is an ammonia-free product. It gives a Warm Copper Blonde color to your hair. With natural beeswax base, it delivers healthy, conditioned hair with outstanding shine and manageability. It also provides long lasting natural looking hair color with outstanding shine and condition. Paul Mitchell offers a full spectrum of intermixable colors, and high lift colors and ultra toners.
Značka Paul Mitchell je jinak dle googlu obecně hodně dobře oceňována...
Výrobky PAUL MITCHELL upřednostňují čelní mezinárodní vlasoví stylisté. Je v nich ideálním způsobem spojeno know-how tvůrčích stylistů s výsledky mezinárodního výzkumu. Látky, které obsahují, jsou pečlivě testovány na své účinky a snášenlivost. JOHN PAUL MITCHELL SYSTEMS (JPMS ) je průkopníkem mezi produkty, které nejsou testovány na zvířatech. Od začátku sázel na alternativní testovací metody bezpečnosti a nejlepší snášenlivost výrobků. Z rozmanité kolekce výrobků PAUL MITCHELL můžete zcela individuálně sestavit tu pravou kombinaci výrobků pro vlasy všech zákazníků.
http://www.paulmitchell.com/en-us/Pages/home.aspx
Dle síly přidané peroxidové báze můžete barvu použít jako permanentní či jako přeliv...
Možnosti a ceny dopravy
Sraz treba nekde na metru nebo v centru.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam