úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KONOPASLIK
reference:
+25
nabízím
Trafikanti, taxikáři, pošťačky, pejskaři, důchodci, studenti
type: brigade-work / one-time job
Poptávám lidi, kteří se pohybují mezi lidmi, setkávají se se známými, zákazníky či náhodnými kolemjdoucími a povídají si s nimi o všem možném i nemožném. Přidejte k těmto rozhovorům jedno téma navíc a přilepšete si o slušných pár peněz.
Dnes jsem se u Vyšehradu zapovídal s paní, co tam s ostatními důchodkyněmi venčila psy. Dala mi tip na byt, který se prodává na patře její kamarádky a přímo v ulici, kde jsem jí potkal. Za prodávajícím jsem šel a dohodl se s ním na schůzce, kdy mu vysvětlím postup prodeje a konkrétní přípravu bytu tak, abychom ho prodali za cenu, kterou si představuje, a naší kanceláři se tato pomoc také zaplatila. Té milé důchodkyni za tento tip vyplatím cca 8000,- jakmile tento byt prodáme. To samé nabízím komukoli z Vás.
Spolupráce na základě platné a vyvážené tipařské smlouvy a přístup do příslušného softwaru s jasně specifikovanými pravidly Vám zaručí nejen kontrolu nad stavem prodeje daného bytu, tedy se snadno dozvíte, že už máte nárok na svou odměnu, ale umožní Vám i kontrolovat kvalitu mojí práce - nebudete se muset bát svěřit mi "svého" člověka.
Informační schůzka, kde Vám vysvětlím kompletní pravidla tohoto systému proběhne ve středu 12. 3. 2014 od 18:00 (abyste to stíhali i po práci) v kanceláři v Praze 10 - Záběhlicích. Zajištěno drobné občerstvení. Dress code neřešte, přijďte v tom, v čem se cítíte dobře.
Účast mi prosím hlašte zdejší interní poštou se jménem, telefonem a emailovou adresou.
Martin Lípa
oblastní ředitel
Fincentrum Reality
martin.lipa@fincentrumreality.com
(+420) 605 542 319
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam